F Mile 22 trailer: Όταν ο Mark Wahlberg συνάντησε τον Iko Uwais! - FilmBoy Mile 22 trailer: Όταν ο Mark Wahlberg συνάντησε τον Iko Uwais! - FilmBoy
  • Latest News

    Mile 22 trailer: Όταν ο Mark Wahlberg συνάντησε τον Iko Uwais!


    Μετά από 3 σερί συνεργασίες σε ταινίες “πατριωτικού” ενδιαφέροντος (Lone Survivor, Deepwater Horizon, Patriots Day), οι Pete Berg και Mark Walhberg συνεχίζουν μαζί με κάτι -επιτέλους- αρκετά διαφορετικό, τη περιπέτεια δράσης Mile 22.

    Σύμφωνα με το πρωτότυπο σενάριο των Lea Carpenter και Graham Roland (Jack Ryan), ο James Silva, πράκτορας μιας άκρως μυστικής μονάδας της CIA, αναλαμβάνει μαζί με την ομάδα του να μεταφέρει έναν άκρα που κρατά άκρως σημαντικές πληροφορίες έξω από τη χώρα, με αντίπαλο όχι μόνο το χρόνο αλλά και όλους εκείνους που προσπαθούν να τους σκοτώσουν.

    Κλασσικό παλιομοδίτικο action thriller, το Mile 22 σίγουρα δε πρόκειται να χαρίσει βραβεία σε κανέναν από τους συντελεστές του, αλλά αν είμαστε τυχεροί, ίσως μπορέσει να μας προσφέρει ένα διασκεδαστικό δίωρο με μπόλικο πιστολίδι και κλωτσομπούνι.

    Δίπλα στον Mark Walhberg, θα δούμε τους Iko Uwais (The Raid), Lauren Cohan (The Boy), John Malkovich και Ronda Rousey (Furious 7).

    Το Mile 22 θα το δούμε στις 16 Αυγούστου. 
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Mile 22 trailer: Όταν ο Mark Wahlberg συνάντησε τον Iko Uwais! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top