F Jack Ryan trailer: Ο John Krasinski ενσαρκώνει το διάσημο ήρωα του Tom Clancy στη νέα σειρά του Amazon - FilmBoy Jack Ryan trailer: Ο John Krasinski ενσαρκώνει το διάσημο ήρωα του Tom Clancy στη νέα σειρά του Amazon - FilmBoy
  • Latest News

    Jack Ryan trailer: Ο John Krasinski ενσαρκώνει το διάσημο ήρωα του Tom Clancy στη νέα σειρά του Amazon


    Έχοντας πρωταγωνιστήσει σε 11 συνολικά νουβέλες, τέσσερεις από τις οποίες μεταφέρθηκαν στη μεγάλη οθόνη, ο Jack Ryan είναι σίγουρα ο διασημότερος στο ευρύ κοινό ήρωας που γέννησε η φαντασία του πολυγραφότατου Tom Clancy.

    Μετά το αποτυχημένο reboot πριν περίπου τέσσερα χρόνια, η Paramount που είχε τα δικαιώματα εκμετάλλευσης, τόλμησε να του δώσει ακόμη μία ευκαιρία, αυτή τη φορά στη μικρή οθόνη, και σε συνεργασία με την Platinum Dunes του Michael Bay και την ανερχόμενη Skydance του David Ellison, έδωσαν το πράσινο φως στη τηλεοπτική σειρά.

    Δημιουργοί του Jack Ryan, όπως απλοϊκά αυτή τιτλοφορείται, είναι οι Carlton Cuse (Bates Motel) και Graham Roland (Fringe), με την ιστορία να είναι και πάλι reboot συστήνοντας τον ήρωα ως έναν από αναλυτή της CIA, ο οποίος ακολουθώντας κάποιες περίεργες τραπεζικές συναλλαγές, ξεθάβει μια νέα τρομοκρατική οργάνωση που απειλεί τις ΗΠΑ και τους συμμάχους τους. 
    Έτσι ξαφνικά, ο Jack αφήνει πίσω τη δουλειά γραφείου και ταξιδεύει σε Ευρώπη και Μέση Ανατολή για να σταματήσει τους τρομοκράτες.

    Μετά τους Alec Baldwin, Harrison Ford, Ben Affleck και Chris Pine, το ρόλο του Jack Ryan αναλαμβάνει ο John Krasinski, ένας ηθοποιός που μέχρι πρόσφατα ξέραμε καθαρά ως κωμικό, όμως προσφάτως με ταινίες όπως το 13 Hours και A Quiet Place, μας απέδειξε ότι μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα.

    Η πρώτη σεζόν θα έχει διάρκεια 10 επεισοδίων, τα οποία θα γίνουν ταυτόχρονα διαθέσιμα στο Amazon Prime στις 31 Αυγούστου με το κανάλι να έχει ήδη δώσει το οκ και για δεύτερο κύκλο. 
    Τον πιλότο έχει σκηνοθετήσει ο Morten Tyldum (Passengers).
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Jack Ryan trailer: Ο John Krasinski ενσαρκώνει το διάσημο ήρωα του Tom Clancy στη νέα σειρά του Amazon Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top