F 13 Hours trailer: Πατριωτικό πολεμικό ...με κωμικό ηθοποιό από τον Michael Bay - FilmBoy 13 Hours trailer: Πατριωτικό πολεμικό ...με κωμικό ηθοποιό από τον Michael Bay - FilmBoy
  • Latest News

    13 Hours trailer: Πατριωτικό πολεμικό ...με κωμικό ηθοποιό από τον Michael Bay


    Τα Transformers τελείωσαν και ευτυχώς ο Michael Bay δεν ασχολείται ξανά με μούσκουλα και φτηνό χιουμοράκι (ναι, για το Pain and Gain μιλάω).
    Αμερικανιά και πάλι, αλλά τουλάχιστον σοβαρό.

    Η ταινία 13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi βασίζεται στο βιβλίο του Mitchell Zuckoff σχετικά με τις διπλές επιθέσεις σε αμερικανικούς στόχους στη Λιβύη το 2012, όπου έχασαν τη ζωή τους τέσσερις αμερικανοί και που δημιούργησε πολιτική θύελλα, και συνεχίστηκε ακόμη και μετά την επίσημη έρευνα που ολοκληρώθηκε.

    Η επίσημη σύνοψη εξηγεί:
    "To 13 Hours" παρουσιάζει για πρώτη φορά, την αλήθεια των γεγονότων της 11ης Σεπτεμβρίου του 2012, όταν οι τρομοκράτες επιτέθηκαν στην ειδική αποστολή του State Department και σ’ένα κοντινό σταθμό της CIA, στη Βεγγάζη της Λιβύης.

    Μια ομάδα έξι αμερικανών πεζοναυτών μάχονται για να απωθήσουν τους επιτιθέμενους και να προστατεύσουν τους Αμερικανούς που οχυρώνονται εκεί.

    Αυτοί οι άνδρες πήγαν πέρα από το καθήκον, εκτέλεσαν πράξεις θάρρους και ηρωισμού, για να αποτρέψουν μια μεγαλύτερης έκτασης τραγωδία…


    Θα κλάψω.
    Ο Michael Bay όμως είναι τουλάχιστον ειλικρινής στις ταινίες του και πατριώτης όσο δεν παίρνει.

    Ωστόσο, έχω αμφιβολίες για το casting.
    Αν ο κωμικός ανεξάρτητων comedy, John Krasinski (του Promised Land, του Big Miracle και του Something Borrowed) είναι ο πρωταγωνιστής σου (και ο πιο αναγνωρίσιμος στο cast) σε μια πολεμική ταινία του Michael Bay, έχουμε πρόβλημα.

    Εκτός αν εσείς ξέρετε κάποιον από τους Dominic Fumusa, James Badge Dale, Max Martini και Pablo Schreiber…

    Το 13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi θα βγει στις ΗΠΑ στις 15 Ιανουαρίου 2016.
    Το trailer μόλις κυκλοφόρησε.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: 13 Hours trailer: Πατριωτικό πολεμικό ...με κωμικό ηθοποιό από τον Michael Bay Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top