F Strange Angel trailer: Ο Jack Reynor ονειρεύεται να πάει στη σελήνη στη νέα σειρά μυστηρίου του CBS - FilmBoy Strange Angel trailer: Ο Jack Reynor ονειρεύεται να πάει στη σελήνη στη νέα σειρά μυστηρίου του CBS - FilmBoy
  • Latest News

    Strange Angel trailer: Ο Jack Reynor ονειρεύεται να πάει στη σελήνη στη νέα σειρά μυστηρίου του CBS


    Οι εποχές που το τέλος της “κανονικής σεζόν” σήμαινε την αρχή των reruns αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια παρελθόν, με νέες σειρές να κάνουν πρεμιέρα στα αμέτρητα πια κανάλια, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. 
    Ενώ λοιπόν το CBS έχει ήδη ευχηθεί καλό καλοκαίρι στις περισσότερες από τις διάσημες σειρές του, το vod ξαδερφάκι του CBS All Access, είναι έτοιμο για να βγάλει στον αέρα τη νέα του σειρά Strange Angel.

    Βασισμένη σε πραγματική ιστορία, η δραματική σειρά του Mark Heyman (The Skeleton Twins) μας διηγείται την απίστευτη ιστορία του Jack Parsons, ενός ιδιοφυούς και υπέρμετρα φιλόδοξο που ζούσε στο Λος Άντζελες τη δεκαετία του ’30 και από επιστάτης σε ένα εργοστάσιο χημικών, θέλησε να γίνει ο άνθρωπος που θα στείλει τον άνθρωπο στο φεγγάρι, ιδέα που την εποχή έμοιαζε ως επιστημονική φαντασία. 
    Στη πορεία της προσπάθειάς του, η μοίρα τον έφερε κοντά στο κόσμο της μαύρης μαγείας και των κατηχήσεων του διαβόητου Aleister Crowley, με τον Parsons να χρησιμοποιεί τις διδαχές του για να πετύχει το στόχο του.

    Η σειρά βασίζεται στο βιβλίο Strange Angel: The Otherworldly Life of Rocket Scientist John Whiteside Parsons του George Pendle, με τους David Lowery (Aint' Them Bodies Saints), Nelson McCormick (The Stepfather), Ben Wheatley (High-Rise), Steph Green (Run & Jump) και Matt Shakman (Cut Bank) να μοιράζονται τη σκηνοθεσία των 8 επεισοδίων, και τους Jack Reynor (Detroit), Bella Heathcote (The Neon Demon) και Rupert Friend (Hitman: Agent 47) να κρατούν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

    Το Strange Angel θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Ιουνίου και μοιάζει ικανό να μας συναρπάσει. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Strange Angel trailer: Ο Jack Reynor ονειρεύεται να πάει στη σελήνη στη νέα σειρά μυστηρίου του CBS Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top