F Mary Shelley trailer: Η Elle Fanning είναι η συγγραφέας του Frankenstein! - FilmBoy Mary Shelley trailer: Η Elle Fanning είναι η συγγραφέας του Frankenstein! - FilmBoy
  • Latest News

    Mary Shelley trailer: Η Elle Fanning είναι η συγγραφέας του Frankenstein!


    Η σκηνοθέτιδα του πολυβραβευμένου Wadjda κάνει το αγγλόφωνό της ντεμπούτο καθοδηγώντας την Elle Fanning στο ρόλο της συγγραφέως του Frankenstein.

    Ως τίτλος ακούγεται ιδιαίτερα ενδιαφέρων, όμως στη πράξη το γλυκό φαίνεται να μην έδεσε με τη βιογραφική ταινία της Haifaa Al-Mansour για την Mary Shelley να κάνει τη παγκόσμια πρεμιέρα της το περασμένο Σεπτέμβριο στο φεστιβάλ του Toronto και έκτοτε να χάνεται από τα ραντάρ, προφανώς όχι γιατί ήταν τόσο καλή!

    Η ταινία διηγείται καταπιάνεται με τον πρώτο έρωτα της νεαρής τότε Mary Wollstonecraft Shelley, κόρης δύο φιλόσοφων, με τον ποιητή Percy Bysshe Shelley και πως αυτός την έσπρωξε στη συγγραφή του διασημότερου έργου της, του Frankenstein.

    Το σενάριο είναι της πρωτοεμφανιζόμενης Emma Jensen, με τους Douglas Booth (The Limehouse Golem), Bel Powley (A Royal Night Out), Ben Hardy (Only the Brave), Tom Sturridge (Far from the Madding Crowd) και Maisie Williams (Game of Thrones) να συμπρωταγωνιστούν.

    Το Mary Shelley θα κάνει πρεμιέρα στην Αμερική σε περιορισμένη διανομή σε λίγες ημέρες, και μέσα στο καλοκαίρι θα έρθει και στην Ευρώπη. 
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Mary Shelley trailer: Η Elle Fanning είναι η συγγραφέας του Frankenstein! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top