F Ο σκηνοθέτης των “Paddington” θα μας (ξανα)συστήσει τον Willy Wonka! - FilmBoy Ο σκηνοθέτης των “Paddington” θα μας (ξανα)συστήσει τον Willy Wonka! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο σκηνοθέτης των “Paddington” θα μας (ξανα)συστήσει τον Willy Wonka!


    Έχουν περάσει μόλις 13 χρόνια από τότε που ο Tim Burton μας παρουσίασε μια νέα κινηματογραφική μεταφορά του κλασσικού παιδικού βιβλίου του Roald Dahl, Charlie and the Chocolate Factory, και παρότι η εκδοχή του έπασχε σε σχέση με τη προ-30ετίας ταινία του Mel Stuart, τα κατάφερε αρκετά καλά.

    Εδώ και περίπου ένα χρόνο, είναι γνωστό ότι η Warner Bros επιθυμεί να επιστρέφει στο ξεχωριστό κόσμο του εν λόγω βιβλίου, και φαίνεται ότι βρήκε το τρόπο που θα το κάνει.

    Σύμφωνα με δημοσίευμα του The Hollywood Reporter, ο Paul King, σκηνοθέτης της διλογίας Paddington, βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για να αναλάβει τα ηνία της ταινίας, σε σενάριο Simon Rich (Inside Out), η οποία όμως δεν θα αποτελεί μια νέα διασκευή του βιβλίου, αλλά ουσιαστικά ένα origin story του εκκεντρικού Willy Wonka.

    Η Warner ελπίζει ότι το Willy Wonka θα είναι η αρχή ενός νέου “εικαστικά ξεχωριστού” franchise και με τον Paul King νομίζουμε ότι μπορεί και να τα καταφέρει.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο σκηνοθέτης των “Paddington” θα μας (ξανα)συστήσει τον Willy Wonka! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top