F Τί κάνει ο Michael Fassbender στο κινηματογραφικό Kung Fury; - FilmBoy Τί κάνει ο Michael Fassbender στο κινηματογραφικό Kung Fury; - FilmBoy
  • Latest News

    Τί κάνει ο Michael Fassbender στο κινηματογραφικό Kung Fury;


    Ο David Sandberg (ουδεμία σχέση με τον David F. Sandberg των Lights Out και Annabelle: Creation) είναι ένας Σουηδός σκηνοθέτης τηλεοπτικών σποτ και μουσικών κλιπ, που το 2012 αποφασίζει να τα παρατήσει όλα και να γράψει ένα σενάριο για μια 80's κωμική περιπέτεια. 
    Με μόλις 5 χιλιάδες δολάρια γύρισε το πρώτο μικρό trailer του Kung Fury, το οποίο χρησιμοποίησε ως “κράχτη”, καταφέρνοντας να συγκεντρώσει με τη μέθοδο του crowdfunding το ποσό των 630 χιλιάδων!

    Το Μάιο του ‘15 το Kung Fury, διάρκειας 30 λεπτών, έκανε πρεμιέρα… στις Κάννες (!!!) και αποθεώθηκε ως ένα ξεκαρδιστικό homage στις ταινίες αστυνομικής δράσης και πολεμικών τεχνών της εποχής. 
    (Θα το δείτε παρακάτω).

    Μπορεί ο αρχικός στόχος του 1 εκατομμυρίου ώστε να κάνει τη ταινία μεγάλου μήκους να μην επετεύχθη, όμως το Kung Fury έγινε ένα άτυπο cult classic και μετά από σχεδόν 30 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και άλλα 40 εκατομμύρια στο Netflix, ανακοινώθηκε ότι η Kung Fury Movie είναι και επίσημα στα σκαριά!

    Όλα καλά μέχρι εδώ, όμως το σοκ έρχεται παρακάτω, με την είδηση ότι στη ταινία θα πρωταγωνιστήσει ο Michael Fassbender
    Όχι, μην κοιτάτε τα ημερολόγια σας, δεν είναι Πρωταπριλιά, ο δις υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός που θαυμάσαμε σε τόσες ταινίες, αλλά η αλήθεια είναι ότι η καριέρα του τα τελευταία 1-2 χρόνια δεν είναι και στα καλύτερά της (The Snowman, Alien: Covenant, Assassin's Creed, Trespass Against Us, X-Men: Apocalypse), όχι μόνο θα έχει ρόλο πρωταγωνιστή αλλά και παραγωγού στο Kung Fury!

    Η ταινία αυτή τη περίοδο βρίσκεται σε διαδικασία ανεύρεσης χρηματοδοτών, με τους David Katzenberg και Seth Grahame-Smith (It) να έχουν αναλάβει αυτή την ευθύνη.

    Ρε Μιχαλάκη, εντάξει, δική σου είναι η καριέρα, τη κάνεις ότι θες, αλλά δεν είναι λίγο νωρίς για να καταντήσεις Nicolas Cage;

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Τί κάνει ο Michael Fassbender στο κινηματογραφικό Kung Fury; Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top