F An Ordinary Man trailer: Δεν μπορείς να κρύψεις τον Ben Kingsley από τις καλές ταινίες! - FilmBoy An Ordinary Man trailer: Δεν μπορείς να κρύψεις τον Ben Kingsley από τις καλές ταινίες! - FilmBoy
  • Latest News

    An Ordinary Man trailer: Δεν μπορείς να κρύψεις τον Ben Kingsley από τις καλές ταινίες!


    Ευτυχώς, η αυτογελοιοποίηση του Ben Kingsley στο Collide θα αποτελέσει γρήγορα εξαίρεση στη σπουδαία πορεία του εξαιρετικού κι αγαπημένου ηθοποιού.
    Μόλις μας ήρθε το trailer του ανεξάρτητου δραματικού θρίλερ An Ordinary Man, σε σενάριο και σκηνοθεσία Brad Silberling, ενός ανθρώπου που αργεί να κάνει ταινίες (η προηγούμενη ήταν το Land of the Lost το 2009!) αλλά μην ξεχνάμε ότι έκανε κάποτε το κλασικό City of Angels ανάμεσα σε πολλά άλλα. 

    Στο An Ordinary Man, το οποίο έχει και πολλά κωμικά στοιχεία από όσο είδα, ο Ben Kingsley παίζει έναν κακόφημο εγκληματία πολέμου και πρώην στρατηγό, που ξοδεύει τη ζωή του στο να κρύβεται από τις διεθνείς αρχές. 
    Τώρα, κρύβεται σε μια νέα μυστική τοποθεσία και αναπτύσσει μια σχέση με την υπηρέτρια που την υποδύεται η Hera Hilmar, αλλά όταν ανακαλύπτει την αλήθεια γι'αυτήν, όλα αλλάζουν. 
    Το cast περιλαμβάνει τον Peter Serafinowicz και τον Robert Blythe

    Το An Ordinary Man θα βγει στις ΗΠΑ στις 13 Απριλίου.
    Δείτε το απολαυστικό trailer.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: An Ordinary Man trailer: Δεν μπορείς να κρύψεις τον Ben Kingsley από τις καλές ταινίες! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top