F Ο Roland Emmerich αφήνει τους εξωγήινους και πιάνει τους (δύστυχους) Μάγια! - FilmBoy Ο Roland Emmerich αφήνει τους εξωγήινους και πιάνει τους (δύστυχους) Μάγια! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Roland Emmerich αφήνει τους εξωγήινους και πιάνει τους (δύστυχους) Μάγια!


    Διάσημος, ή διαβόητος ανάλογα με τα γούστα, για την εμμονή του με ταινίες που έχουν να κάνουν με τη καταστροφή του κόσμου, ο Roland Emmerich –αραιά και που- δοκιμάζει τις δυνάμεις του και σε άλλα είδη, άλλες φορές με μεγαλύτερη (Anonymous) και άλλες φορές με μικρότερη (Stonewall) επιτυχία.

    Μετά τη παταγώδη αποτυχία του Independence Day: Resurgence, ο Γερμανός επιστρέφει ένα μια ακόμη τέτοια απόπειρα, το Maya Lord, ένα ιστορικό έπος, βασισμένο στο ομότιτλο βιβλίο John Coe Robbins, που μας διηγείται την ιστορία του στρατιώτη Guerrero και του ιερέα Aguilar, δυο ανδρών που το 1511 ναυαγούν στις ακτές της χερσόνησού Yucatan, όπου πιάνονται αιχμάλωτοι από μια φυλή των Μάγια. 

    Χωρίς καμία ελπίδα διαφυγής, ο Guerrero αποφασίζει να προσαρμοστεί και να αποδεχτεί το νέο τρόπο ζωής, ενώ ο Aguilar παραμένει πιστός και περιμένει ότι ο Θεός του θα τους σώσει. 
    Όταν το 1519 φτάνουν στη περιοχή οι κονκισταδόρες όμως, οι δύο άνδρες ακολουθούν αντίθετους δρόμους…

    Η ταινία αυτοχαρακτηρίζεται ως μια μίξη Dances With Wolves, Braveheart και The Patriot, με την Angela Workman (The Zookeeper's Wife) να έχει αναλάβει τη σεναριακή διασκευή.
    Ελπίζουμε το αποτέλεσμα να είναι καλύτερο από το ανεκδιήγητο 10,000 BC


    Αλέξανδρος Κυριαζής.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Roland Emmerich αφήνει τους εξωγήινους και πιάνει τους (δύστυχους) Μάγια! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top