F Irreplaceable You trailer: Η νέα ταινία του Netflix έχει σκοπό να μας στείλει για χαρτομάντηλα! - FilmBoy Irreplaceable You trailer: Η νέα ταινία του Netflix έχει σκοπό να μας στείλει για χαρτομάντηλα! - FilmBoy
  • Latest News

    Irreplaceable You trailer: Η νέα ταινία του Netflix έχει σκοπό να μας στείλει για χαρτομάντηλα!


    Ντεμπούτο έκανε το trailer της νέας original ταινίας του Netflix, με τη πλατφόρμα να αποδεικνύει ότι έχει ρίξει τα δίχτυα της παντού, αυτή τη φορά στοχεύοντας σε κοινό που …να πω ευγενικά, του αρέσει να συγκινείται.

    Σύμφωνα με την ιστορία της άσημης ηθοποιού και πρωτοεμφανιζόμενης σεναριογράφου Bess Wohl, η Abbie και ο Sam είναι κολλητοί από μικρά παιδιά, με τη σχέση τους να εξελίσσεται σε ερωτική, και πια να είναι αρραβωνιασμένοι. 

    Η ευτυχία τους πλησιάζει στην ολοκλήρωση με την είδηση ότι η Abbie μένει έγκυος, όμως ο κόσμος τους καταρρέει ότι μαθαίνουν ότι αυτό που έχει δεν είναι εγκυμοσύνη αλλά όγκος. 
    Με το χρόνο που θα είναι μαζί του είναι πια περιορισμένος, η Abbie μαθαίνει να ζει για το σήμερα και ταυτόχρονα φροντίζει και για το μέλλον του καλού της, αναζητώντας του νέα κοπέλα!

    Παρότι έχει και στοιχεία κομεντί, το Irreplaceable You είναι ένα παραδοσιακό μελόδραμα, με την έμπειρη παραγωγό αλλά πρωτοεμφανιζόμενη σκηνοθέτιδα Stephanie Laing να βρίσκεται στα ηνία.

    Το μεγαλύτερο θέλγητρο της ταινίας είναι σίγουρα το cast με τους Gugu Mbatha-Raw (Miss Sloane) και Michiel Huisman (The Age of Adaline) να έχουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, όμως δίπλα τους εμφανίζονται και οι Claire Holt, Christopher Walken, Steve Coogan, Jacki Weaver και Kate McKinnon!

    Το Irreplaceable You θα βγει στο Netflix στις 16 Φεβρουαρίου. 
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Irreplaceable You trailer: Η νέα ταινία του Netflix έχει σκοπό να μας στείλει για χαρτομάντηλα! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top