F Den of Thieves 2: Καλωσορίστε ακόμα ένα αχρείαστο sequel - FilmBoy Den of Thieves 2: Καλωσορίστε ακόμα ένα αχρείαστο sequel - FilmBoy
  • Latest News

    Den of Thieves 2: Καλωσορίστε ακόμα ένα αχρείαστο sequel


    Βγήκε στις αίθουσες πριν μόλις ένα μήνα και αμφιβάλλω αν και πόσοι από ‘σας το θυμάστε, μιας και στη σύντομη πορεία του στις ελληνικές αίθουσες, το Den of Thieves ίσα που κατάφερε να κόψει λίγα παραπάνω από 40 χιλιάδες εισιτήρια.

    Ακόμα κι αν το είδατε όμως, ήταν μια ταινία που το “αξιομνημόνευτη” σίγουρα δε την αντιπροσώπευε, με τις κριτικές από κοινό και κριτικούς ίσα που πέρασαν τη βάση.

    Έλα όμως που στην άλλη μεριά του Ατλαντικού τα πήγε αρκετά καλά, και αν αναλογιστούμε και το μικρό της κόστος, το Den of Thieves αποδείχτηκε εμπορικά επιτυχημένο, βάζοντας στα ταμεία 57+ εκατομμύρια δολάρια!
    Και φυσικά ξέρετε τι σημαίνει αυτό..SE-QU-EL!

    Οι παραγωγοί ανακοίνωσαν και επίσημα ότι το Den of Thieves 2 πήρε και επίσημα το πράσινο φως, με τον Christian Gudegast να αναλαμβάνει εκ νέου, τόσο το σενάριο όσο και τη σκηνοθεσία, ενώ και οι πρωταγωνιστές του, Gerard Butler και O'Shea Jackson Jr έχουν ήδη συμφωνήσει να επιστρέψουν.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Den of Thieves 2: Καλωσορίστε ακόμα ένα αχρείαστο sequel Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top