F The Mercy trailer: Ο Colin Firth πάει ταξίδι, η Rachel Weisz ανησυχεί... - FilmBoy The Mercy trailer: Ο Colin Firth πάει ταξίδι, η Rachel Weisz ανησυχεί... - FilmBoy
  • Latest News

    The Mercy trailer: Ο Colin Firth πάει ταξίδι, η Rachel Weisz ανησυχεί...


    Δύο πολύ ελκυστικοί και ταλαντούχοι ηθοποιοί, ο Colin Firth και η Rachel Weisz, συναντιούνται στο The Mercy, μια δραματική ταινία βασισμένη στην αληθινή ιστορία του Donald Crowhurst, ενός ερασιτέχνη ναυτικού που αποφάσισε να περιπλανηθεί στον κόσμο το 1968 (το έχει η μέρα με αυτή τη χρονιά…). 

    Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, αυτή είναι ‘…η απίστευτη αληθινή ιστορία του Donald Crowhurst (Colin Firth), ενός ερασιτέχνη ναυτικού που αγωνίστηκε στο Golden Globe Race των Sunday Times το 1968, με την ελπίδα να γίνει ο πρώτος άνθρωπος στην ιστορία που θα περιηγηθεί στον κόσμο χωρίς μέσα και χωρίς να σταματήσει πουθενά.
    Με ένα ημιτελές σκάφος και αφήνοντας την επιχείρηση και το σπίτι του πίσω, ο Donald αφήνει τη σύζυγό του, Clare (Rachel Weisz) και τα παιδιά του, ξεκινώντας διστακτικά μια περιπέτεια στο σκάφος του, το Teignmouth Electron.

    Αυτή είναι η πρώτη δουλειά του σκηνοθέτη James Marsh μετά την υποψηφιότητά του για Όσκαρ για το The Theory of Everything.

    Πάντως, το The Mercy μπαίνει σε ένα μακρύ κατάλογο με ταινίες όπου ο άνδρας κάνει ένα επικίνδυνο ταξίδι και η γυναίκα είναι σπίτι και ανησυχεί περιμένοντας στο τηλέφωνο…
    Πρόχειρα μου έρχονται η Catherine Keener στο Captain Phillips, η Kate Hudson στο Deepwater Horizon, ακόμα και η Laura Linney στο Sully.
    Σίγουρα, κάποτε θα γίνει μια ταινία όπου η σύζυγος βρίσκεται μακριά και ο άνδρας ανησυχεί επάνω από το τηλέφωνο.
    …Κάποτε.

    Το The Mercy ανοίγει στις 9 Φεβρουαρίου 2018.
    Το trailer κυκλοφόρησε.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Mercy trailer: Ο Colin Firth πάει ταξίδι, η Rachel Weisz ανησυχεί... Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top