F Νέα τριλογία και νέα τηλεοπτική σειρά για το Star Wars! - FilmBoy Νέα τριλογία και νέα τηλεοπτική σειρά για το Star Wars! - FilmBoy
  • Latest News

    Νέα τριλογία και νέα τηλεοπτική σειρά για το Star Wars!


    Σε μια μεγάλη διπλή ανακοίνωση προχώρησε η LucasFilm, που έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στα κινηματογραφικά δρώμενα και σόκαρε το πλανήτη…
    NOOOT!

    Φυσικά αστειεύομαι, γιατί μπορεί η Kathleen Kennedy να κρατούσε κλειστά τα χαρτιά της, όμως ήταν κοινό μυστικό ότι η εποποιία του Star Wars δεν υπήρχε καμία περίπτωση να ολοκληρωθεί με το 9ο Επεισόδιο.
    Έτσι κι έγινε λοιπόν, με το γενικό διευθυντή της Disney, Bob Iger να ανακοινώνει μία νέα τριλογία Star Wars, υπεύθυνος της οποίας τέθηκε ο Rian Johnson.

    Προφανώς τα μεγάλα κεφάλια της εταιρίας εντυπωσιάστηκαν από τη δουλειά του στο The Last Jedi, και παρότι η ταινία ακόμα δεν έχει βγει στις αίθουσες για να δούνε και τις αντιδράσεις του κοινού, αποφάσισαν να τον βάλουν επικεφαλής των νέων επεισοδίων, με τον ίδιο να αναλαμβάνει το σενάριο και τη σκηνοθεσία του πρώτου εξ αυτών.
    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μάλιστα, τα νέα επεισόδια για πρώτη φορά θα απομακρυνθούν από την οικογένεια Skywalker ανοίγοντας το δρόμο σε νέους ήρωες.

    Η δεύτερη ανακοίνωση σίγουρα ήταν λιγότερο αναμενόμενη, με την Disney να βάζει μπρος σε μία live-action τηλεοπτική σειρά, η οποία θα προβληθεί μέσα από τη νέα streaming υπηρεσία της εταιρίας, χωρίς να έχουν δοθεί περισσότερα στοιχεία.

    Πολλοί είναι εκείνοι που θυμήθηκαν το Star Wars: Underworld, ένα τηλεοπτικό project που ετοίμαζε ο George Lucas πριν την εξαγορά της εταιρίας από την Disney και ελπίζουν αυτή η σειρά να είναι η υλοποίηση εκείνου του project. Περισσότερες πληροφορίες προσεχώς…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Νέα τριλογία και νέα τηλεοπτική σειρά για το Star Wars! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top