F The Greatest Showman trailer: Ο Hugh Jackman υποδέχεται το νέο έτος με ένα μιούζικαλ υπερθέαμα! - FilmBoy The Greatest Showman trailer: Ο Hugh Jackman υποδέχεται το νέο έτος με ένα μιούζικαλ υπερθέαμα! - FilmBoy
  • Latest News

    The Greatest Showman trailer: Ο Hugh Jackman υποδέχεται το νέο έτος με ένα μιούζικαλ υπερθέαμα!


    Ο Phineas Taylor Barnum ήταν γραφιάς, πολιτικός, δημοσιογράφος, συγγραφέας, και θεωρείται ένας από τους πιο διάσημους Αμερικάνους στο πλανήτη. 
    Πάνω απ’ όλα όμως ήταν ένας showman, ο πρώτος showman, ο άνθρωπος που μέσω του περιοδεύοντος τσίρκου Barnum & Bailey Circus θεωρείται ο πατέρας του θεατρικού σόου, όπως το ξέρουμε σήμερα.

    Το 2009 ο Laurence Mark με τον Bill Condon ήταν εκ των παραγωγών της τελετής απονομής των Όσκαρ με παρουσιαστή τον Hugh Jackman
    Η συνεργασία τους, γέννησε την ιδέα ενός πρωτότυπου κινηματογραφικού μιούζικαλ με θέμα τη ζωή του P.T. Barnum, κι έτσι κι έγινε, με τη Fox να ανακοινώνει άμεσα το project.

    Παρότι χρειάστηκε να περάσουν αρκετά χρονάκια για να υλοποιηθεί, το The Greatest Showman είναι εδώ, σε σενάριο των Bill Condon (Dreamgirls) και Jenny Bicks (Rio 2) και σκηνοθεσία του visual effects artist Michael Gracey που εδώ κάνει το κινηματογραφικό του ντεμπούτο.

    Ο Hugh Jackman φυσικά κρατάει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, έχοντας στο πλάι του τους Zac Efron, Michelle Williams, Rebecca Ferguson και Zendaya.
    Το The Greatest Showman θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 28 Δεκεμβρίου. 
    Δείτε το υποτιτλισμένο trailer που μας έστειλε η Odeon.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Greatest Showman trailer: Ο Hugh Jackman υποδέχεται το νέο έτος με ένα μιούζικαλ υπερθέαμα! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top