F The Punisher trailer: Ο Τιμωρός στο πρώτο spin-off του τηλεοπτικού σύμπαντος των Marvel και Netflix - FilmBoy The Punisher trailer: Ο Τιμωρός στο πρώτο spin-off του τηλεοπτικού σύμπαντος των Marvel και Netflix - FilmBoy
  • Latest News

    The Punisher trailer: Ο Τιμωρός στο πρώτο spin-off του τηλεοπτικού σύμπαντος των Marvel και Netflix


    Από τη πρώτη στιγμή και ειδικά μετά την επιτυχία της πρώτης σεζόν του Daredevil, Marvel και Netflix είχαν στρώσει το δρόμο που θα ακολουθούσαν στο τηλεοπτικό μικρο-σύμπαν τους και τους ήρωες που θα πρωταγωνιστούσαν σε αυτό. 
    Η άτυπη πρώτη φάση του ολοκληρώθηκε πρόσφατα με το The Defenders, και τώρα ήρθε η ώρα γι’ αυτό να ανοίξει τα φτερά του, και η αρχή γίνεται με το The Punisher.

    Ο ήρωας είναι γνωστός στους περισσότερους μέσω της κινηματογραφικής ημι-αποτυχημένης διλογίας, όμως πριν δύο περίπου χρόνια και μέσα από την ερμηνεία του Jon Bernthal, ο fan-favorite εκδικητής επανήλθε δυναμικά ως antagonist στη δεύτερη σεζόν του Daredevil και έκλεψε τη παράσταση. 
    Ως αποτέλεσμα, οι παραγωγοί αποφάσισαν να του δώσουν το χρόνο που του αξίζει, και έδωσαν το πράσινο φως στη δική του spin-off σειρά.

    Με δημιουργό τον Steve Lightfoot (εκ των βασικών σεναριογράφων του Hannibal), η σειρά θα λειτουργεί τόσο ως origins αποκαλύπτοντας την ιστορία του Frank Castle, πως έχασε την οικογένειά του και αποφάσισε να υιοθετήσει τη περσόνα του Punisher, αλλά και ως sequel του Daredevil ακολουθώντας την ιστορία του από εκεί που την αφήσαμε, προσπαθώντας να φέρει στο φως μια μεγάλη συνωμοσία που πάει πολύ πιο μακριά από εκείνον και την οικογένειά του.

    Ο Jon Bernthal φυσικά επιστρέφει στο πρωταγωνιστικό ρόλο, έχοντας δίπλα του τους Ben Barnes, Ebon Moss-Bachrach, Amber Rose Revah αλλά και την Deborah Ann Woll
    Σε μικρότερους ρόλους θα εμφανιστούν οι Shohreh Aghdashloo και Mary Elizabeth Mastrantonio.

    Τα 13 επεισόδια θα είναι διαθέσιμα για streaming μέσω Netflix κάποια στιγμή μέσα στο 2017, με τις φήμες να μιλούν για κάποια στιγμή μέσα στην άνοιξη.
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Punisher trailer: Ο Τιμωρός στο πρώτο spin-off του τηλεοπτικού σύμπαντος των Marvel και Netflix Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top