F Θείος Shaft, πατήρ Shaft και υιός επιστρέφουν με νέα ταινία! - FilmBoy Θείος Shaft, πατήρ Shaft και υιός επιστρέφουν με νέα ταινία! - FilmBoy
  • Latest News

    Θείος Shaft, πατήρ Shaft και υιός επιστρέφουν με νέα ταινία!


    Γεννηθείς το 1970 μέσα από τη πένα του Ernest Tidyman, ο ντετέκτιβ John Shaft υπήρξε ένας από τους πιο χαρακτηριστικούς ήρωες της blaxploitation περιόδου, έχοντας γνωρίσει τέσσερις κινηματογραφικές ταινίες και μία τηλεοπτική σειρά, χωρίς ωστόσο να έχει καταφέρει να γίνει mainsteam.

    Ήταν εδώ και μήνες γνωστό ότι η New Line Cinema ετοιμάζει την επιστροφή του ήρωα, έχοντας μάλιστα προσλάβει τον Tim Story (Ride Along) για να σκηνοθετήσει τη νέα ταινία, που και πάλι δε πρόκειται να είναι reboot αλλά sequel.

    Σε αυτό το διάστημα δεν είχαμε κάτι νεότερο, και πιστέψαμε ότι το project είχε μείνει στα χαρτιά, όμως όπως έγινε γνωστό, η καθυστέρηση υπήρξε ώστε να βρεθεί ο κατάλληλος ηθοποιός που θα υποδυθεί τον γιο του Shaft, ο οποίος θα συμπρωταγωνιστεί στη ταινία δίπλα στον Samuel Jackson που θα επιστρέψει μετά από τη ταινία του 2000 αλλά και τον Richard Roundtree που ήταν ο πρωταγωνιστής στη ταινία του 1971 και θείος του Jackson
    Η οικογένεια μεγαλώνει…

    Τελικά ο ηθοποιός βρέθηκε στο πρόσωπο του Jessie T. Usher, τον νεαρό ηθοποιό που είδαμε στο τραγικό Independence Day: Resurgence, και η αλήθεια είναι ότι δε μας άρεσε καθόλου, αλλά είχε και το ελαφρυντικό της συνολικά άθλιας ταινίας.

    Το σενάριο της νέας ταινίας έχουν γράψει οι τηλεοπτικοί Kenya Barris (Black-ish) και Alex Barnow (The Goldbergs).
    Νεότερα προσεχώς…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Θείος Shaft, πατήρ Shaft και υιός επιστρέφουν με νέα ταινία! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top