F American Made trailer: Ο Tom Cruise στο ρόλο ενός ...πολύ διαφορετικού πράκτορα! - FilmBoy American Made trailer: Ο Tom Cruise στο ρόλο ενός ...πολύ διαφορετικού πράκτορα! - FilmBoy
  • Latest News

    American Made trailer: Ο Tom Cruise στο ρόλο ενός ...πολύ διαφορετικού πράκτορα!


    Οι πορείες προς την άνοδο, ή στη συγκεκριμένη περίπτωση προς την επάνοδο, κρύβουν και κακοτοπιές. 
    Σε ένα τέτοιο στάδιο βρίσκεται η καριέρα του Tom Cruise, ο οποίος τα τελευταία χρόνια κατάφερε να ξεπεράσει τις αμαρτίες του παρελθόντος και να πλησιάσει στο να επανακτήσει το star status του παρελθόντος. 

    Και κάπου εκεί ήρθαν τα Jack Reacher: Never Go Back και The Mummy και να σου ξαφνικά που ο “κοντούλης” βρέθηκε πάλι με τη πλάτη στο τοίχο. 
    Ενώ λοιπόν αναμένουμε το Mission: Impossible 6 που επιφυλασσόμαστε ότι θα του δώσει το πολυπόθητο boost, τον 55χρονο ηθοποιό (ναι, τόσο έφτασε!) θα δούμε σε μια αρκετά διαφορετική ταινία, το American Made.

    Σε αυτό θα υποδύεται τον Barry Seal, έναν πιλότο της TWA που παράλληλα με τα ταξίδια του, έκανε και εμπόριο κοκαΐνης και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία. 
    Κάποια στιγμή όμως συνελήφθη, καταδικάστηκε και όταν αποφυλακίστηκε, τα “προσόντα” του φρόντισαν να μην αφήσουν ανεκμετάλλευτα στην CIA, η οποία τον στρατολόγησε ως πληροφοριοδότη, με τον Barry να καταλήγει να συνεργάζεται ταυτόχρονα με τη CIA, τον Οργανισμό για την Καταπολέμηση των Ναρκωτικών, μέχρι και με τον Pablo Escobar, μπλέκοντας σε πολλούς μπελάδες που δε ξέφυγαν από τα όριά του.

    Η ταινία βασίζεται σε πραγματική ιστορία, με τον πρωτοεμφανιζόμενο Gary Spinelli να γράφει το σενάριο και τον πολυάσχολο Doug Liman να βρίσκεται πίσω από τη κάμερα.

    Συμπρωταγωνιστούν οι Sarah Wright (21 & Over), Domhnall Gleeson (The Revenant), Jayma Mays (The Smurfs) και Jesse Plemons (Bridge of Spies).
    Στις ευχάριστες “λεπτομέρειες”, η παρουσία του Ουρουγουανού César Charlone (The Constant Gardener, Cidade de Deus) ως διευθυντής φωτογραφίας.

    Το American Made θα δούμε στις 7 Σεπτεμβρίου και…ελπίζουμε για το καλύτερο.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: American Made trailer: Ο Tom Cruise στο ρόλο ενός ...πολύ διαφορετικού πράκτορα! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top