F The Mummy trailer: Το πρώτο classic monster reboot της Universal είναι εδώ! - FilmBoy The Mummy trailer: Το πρώτο classic monster reboot της Universal είναι εδώ! - FilmBoy
  • Latest News

    The Mummy trailer: Το πρώτο classic monster reboot της Universal είναι εδώ!


    Στην εποχή τους, στη δεκαετία του 30, τα τέρατα της Universal ήταν το απόλυτο (και πρώτο χρονικά) κινηματογραφικό σύμπαν.
    Έμελλε να ακολουθήσουν οι super ήρωες της Marvel και της DC

    Η πλάκα ήταν ότι όλα τα τέρατα ήταν κακοί, άρα ακόμη μεγαλύτερη διασκέδαση (sorry Bat).
    Ο Δράκουλας, ο Wolfman, ο Frankie και η γυναίκα του, και όλοι οι φίλοι τους έγιναν με τα χρόνια το απόλυτο trend του σινεμά και μπήκαν στις καρδιές εκατομμυρίων φίλων μένοντας εκεί όλα τα χρόνια που υπάρχει κινηματογράφος.

    Λογικό λοιπόν, κάποτε η Universal να αποφάσιζε να αναβιώσει το σύμπαν αυτό για το σύγχρονο και πιο ευρύ κοινό. 
    Πέρα από το The Wolfman του Benicio del Toro, δεν είχαμε δει κάτι άλλο, ωστόσο αυτό θα αλλάξει με την οριστική απόφαση του studio να κάνει reboot όλους εκείνους τους ήρωες της νιότης της.

    Την αρχή κάνει το The Mummy, σε σκηνοθεσία Alex Kurtzman και πρωταγωνιστή τον Tom Cruise, σε μια εκδοχή της Μούμιας …πολύ Mission Impossible, δυστυχώς.
    Το ξέραμε, η Universal μας είχε προετοιμάσει γι αυτό, αλλά δεν παύει να βγαίνει μια απογοήτευση.

    Δεν μιλάμε για reboot των monster movies της Universal, αλλά μετατροπή των classic horror (τα οποία είδατε στο αφιέρωμα στις ΝΥΧΤΕΣ ΤΡΟΜΟΥ 2) σε extreme action με A-List ήρωες.
    Μην εκπλαγείτε αν δείτε τον Dwayne Johnson στο ρόλο …του Frankenstein!

    Στο ρόλο της Μούμιας Ahmanet η ανερχόμενη Αλγερινή Sofia Boutella (του Star Trek Beyond), ενώ φυσικά ο νέος …Indiana Jones είναι ο Tom Cruise στο ρόλο του αρχαιολόγου (;) που ξεθάβει την Μούμια.
    Μαζί του η Annabelle Wallis, ο Russell Crowe, ο Jake Johnson και άλλοι.

    Η υπόθεση δεν έχει νόημα να την γράψω, δείτε το πρώτο επίσημο trailer που μόλις κυκλοφόρησε και θα καταλάβετε όλα όσα πρέπει να ξέρετε.
    Το The Mummy βγαίνει στις αίθουσες στις 9 Ιουνίου 2017.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Mummy trailer: Το πρώτο classic monster reboot της Universal είναι εδώ! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top