F Ο Ethan Hunt στρατολογεί τον …Superman για το νέο Mission: Impossible! - FilmBoy Ο Ethan Hunt στρατολογεί τον …Superman για το νέο Mission: Impossible! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Ethan Hunt στρατολογεί τον …Superman για το νέο Mission: Impossible!


    Παρότι απόλυτα επιτυχημένος ως Superman (...όχι σαν κάτι άλλους που επειδή ήταν οι λιγότερο κακοί μιας τραγικής ταινίας, ξαφνικά το παίζουν επιτυχημένοι, ονόματα δε λέμε, υπολήψεις δε θίγουμε, ο αδερφός του πήρε Όσκαρ πριν λίγες ημέρες), ο Henry Cavill δε φοβάται να εμπλακεί και με άλλα franchises, με τον 34χρονο ηθοποιό να μπαίνει στη παρέα του Mission: Impossible.

    Οι πληροφορίες που είχαμε μέχρι τώρα όσον αφορά την ατιτλοφόρητη 6η ταινία της σειράς είναι ελάχιστες, με τον Tom Cruise και τη Rebecca Ferguson να θεωρούνται οι μόνοι σίγουροι που θα επιστρέψουν στους ρόλους τους, και τη Vanessa Kirby (The Crown) να κερδίζει το ρόλο της villain.

    Όσο για τον Cavill, οι πρώτες πληροφορίες μιλούν ότι θα υποδυθεί το δεξί χέρι του αρχηγού της IMF, κάτι που αν ισχύει πιθανόν να σημαίνει και την αποχώρηση του Jeremy Renner από τη σειρά, μιας και ο δικός του ρόλος ήταν ανάλογος.

    Το σενάριο και η σκηνοθεσία θα είναι και πάλι του Christopher McQuarrie με τη ταινία να αναμένεται στις αίθουσες το καλοκαίρι του 2018.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Ethan Hunt στρατολογεί τον …Superman για το νέο Mission: Impossible! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top