F Ο νεαρός ηθοποιός Anton Yelchin νεκρός στα 27 από το ίδιο του το αυτοκίνητο! - FilmBoy Ο νεαρός ηθοποιός Anton Yelchin νεκρός στα 27 από το ίδιο του το αυτοκίνητο! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο νεαρός ηθοποιός Anton Yelchin νεκρός στα 27 από το ίδιο του το αυτοκίνητο!


    Ένα φρικτό ατύχημα που θυμίζει …Final Destination, συνέβη σήμερα το πρωί στη Καλιφόρνια, με αποτέλεσμα τον θάνατο του νεαρού ταλαντούχου ηθοποιού Anton Yelchin!
    Η περιγραφή του ατυχήματος όπως την έδωσε επίσημα στη δημοσιότητα το LAPD είναι απίστευτη:

    Ο 27χρονος ηθοποιός ξεκίνησε από το σπίτι του να πάει για γύρισμα. 
    Μπαίνει στο αυτοκίνητό του (ένα θηριώδες Jeep Grand Cherokee) αλλά για κάποιο λόγο σταματάει και ξαναβγαίνει.

    Το χειρόφρενο δεν μπήκε καλά (;), το αυτοκίνητο ήταν σταματημένο σε μια απότομη κατηφόρα (μέσα στην έπαυλη του Yelchin!), το πήρε η κατηφόρα …κι έπεσε πάνω στον ηθοποιό, συνθλίβοντας τον επάνω στη κεντρική καγκελένια πύλη!

    Και το τραγικό της υπόθεσης;
    Η εταιρεία αυτοκινήτων μόλις πριν κάτι μήνες απέσυρε το συγκεκριμένο μοντέλο λόγω '...προβλημάτων στο τμήμα παρκαρίσματος (park function) τα οποία ήταν υπεύθυνα για δεκάδες ατυχήματα και τραυματισμούς'!

    Ο Yelchin γεννήθηκε στο Λένινγκραντ στην πρώην Σοβιετική Ένωση, και η οικογένειά του μετακόμισε στις Ηνωμένες Πολιτείες όταν ήταν μόλις έξι μηνών.
    Ξεκίνησε την καριέρα του σε ηλικία 9 και τα τελευταία 10 χρόνια έπαιξε μερικούς σπουδαίους ρόλους, όπως στο Alpha Dog του Nick Cassavetes, το Like Crazy του Drake Doremus, το The Beaver της Jodie Foster και το Only Lovers Left Alive του Jim Jarmusch.

    Φυσικά, στο mainstream Hollywood μπήκε το 2009 με το Star Trek και το Termination Salvation, με τα Star Trk Into Darkness και το Star Trek Beyond (Ιούλιος 2016) να ακολουθούν.

    Επίσης, ο Anton Yelchin είχε δείξει την προτίμησή του και στα θρίλερ, πρωταγωνιστώντας στο remake του αγαπημένου Fright Night, του Burrying the Ex και του The Green Room πιο πρόσφατα.

    Λόγω της αγάπης μου στον Dean Koontz, εγώ θα τον θυμάμαι από το Odd Thomas, τη μεταφορά του πρώτου βιβλίου της σειράς με ήρωα τον νεαρό Odd Thomas που …βλέπει νεκρούς. 

    Απίστευτη τραγωδία.
    Κουράγιο στους δικούς του.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο νεαρός ηθοποιός Anton Yelchin νεκρός στα 27 από το ίδιο του το αυτοκίνητο! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top