F Ο Barry Jenkins του Moonlight ανακοίνωσε την επόμενη ταινία του - FilmBoy Ο Barry Jenkins του Moonlight ανακοίνωσε την επόμενη ταινία του - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Barry Jenkins του Moonlight ανακοίνωσε την επόμενη ταινία του


    Το να έρθεις από το πουθενά και με τη δεύτερή σου ταινία (Moonlight) να κατακτήσεις τρία Όσκαρ, μεταξύ των οποίων καλύτερου σεναρίου και καλύτερης ταινίας, μοιάζει σαν ένα μικρό θαύμα. 
    Καλώς ή κακώς, τέτοια “θαύματα” στο κόσμο του κινηματογράφου έχουμε ξαναδεί, με το επόμενο βήμα να είναι ακόμα πιο σημαντικό αν ο Barry Jenkins δε θέλει να καταλήξει ακόμα ένα πυροτέχνημα.

    Όπως έγινε γνωστό, η επόμενή του ταινία θα έχει τίτλο If Beale Street Could Talk και θα είναι βασισμένη στο ομότιτλο μυθιστόρημα του James Baldwin.
    To στόρι της έχει ως επίκεντρο την Trish, μια νιόπαντρη νεαρή γυναίκα από το Harlem της δεκαετίας του ‘70 που, με αντίπαλο το χρόνο, μάχεται για να αποδείξει την αθωότητα του αγαπημένου της για μια υπόθεση βιασμού, ενώ ταυτόχρονα κυοφορεί το παιδί τους.

    Η ταινία χαρακτηρίζεται ως μια γιορτή της αγάπης ειπωμένη μέσα από τα μάτια ενός νεαρού ζευγαριού και των οικογενειών τους, που προσπαθεί να βρει δικαίωση μέσω της αγάπης, για την αγάπη και την υπόσχεση του Αμερικάνικου ονείρου.

    Ο Jenkins δουλεύει το σενάριο εδώ και χρόνια, όμως μόλις τώρα κατάφερε να πάρει και επίσημα τα δικαιώματα από την οικογένεια του συγγραφέα.
    Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Οκτώβρη, με τη ταινία να βγαίνει στις αίθουσες μέσα στο 2018.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Barry Jenkins του Moonlight ανακοίνωσε την επόμενη ταινία του Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top