F The Gifted trailer: Νέοι X-Men, νέα τηλεοπτική σειρά, νέες συναρπαστικές περιπέτειες στο Fox - FilmBoy The Gifted trailer: Νέοι X-Men, νέα τηλεοπτική σειρά, νέες συναρπαστικές περιπέτειες στο Fox - FilmBoy
  • Latest News

    The Gifted trailer: Νέοι X-Men, νέα τηλεοπτική σειρά, νέες συναρπαστικές περιπέτειες στο Fox


    Όταν πρωτοανακοινώθηκε ότι το κινηματογραφικό σύμπαν των X-Men θα απλώσει τα πλοκάμια του και στη μικρή οθόνη, η αλήθεια είναι ότι ελάχιστοι ή μάλλον κανείς δε περίμενε το acid trip που μας προσέφερε το πρώτο δείγμα αυτής της προσπάθειας, το Legion.

    Οι περισσότεροι φανταζόταν κάτι πιο …ευρείας κατανάλωσης, λίγο πιο family friendly, μπόλικους μεταλλαγμένους και χορταστική δράση. 
    Αυτό το κενό φαίνεται να έρχεται για να καλύψει, τουλάχιστον εν μέρει, το The Gifted.

    Η ιστορία έχει ως επίκεντρο την οικογένεια Strucker. 
    Ο πατέρας Reed είναι εισαγγελέας, υπεύθυνος για τον εντοπισμό των κρυμμένων μεταλλαγμένων, ενώ η μητέρα Caitlin προσπαθεί να τα βγάλει πέρα με τα δύο ανεξέλεγκτα έφηβα παιδιά τους, την Lauren και τον Andy.

    Ένα συμβάν στο σχολείο, οδηγεί στην αποκάλυψη ότι τα δύο παιδιά είναι υπερφυσικές ικανότητες, με τους σοκαρισμένους γονείς να τα παίρνουν και να εξαφανίζονται πριν τα βρει η κυβέρνηση.
    Καταφύγιο βρίσκουν σε μια μυστική οργάνωση που βοηθάει μεταλλαγμένους με ανάλογα προβλήματα, όμως και αυτοί έχουν τα δικά τους μπλεξίματα, αφού ένα από τα μέλη τους βρίσκεται στη φυλακή.

    Δημιουργός της σειράς είναι ο Matt Nix, γνωστός από τις σειρές Burn Notice και πιο πρόσφατα του APB, με τον Bryan Singer, ναι τον γνωστό Bryan Singer που έχει σκηνοθετήσει τους κινηματογραφικούς X-Men, να βρίσκεται και εδώ πίσω από τη κάμερα, έστω και μόνο για τον πιλότο.

    Στο The Gifted πρωταγωνιστούν οι Stephen Moyer (True Blood), Amy Acker (Person of Interest), Natalie Alyn Lind (The Goldbergs), Percy Hynes White (Between), Sean Teale (Incorporated), Jamie Chung (Once Upon a Time) και Blair Redford (Satisfaction).

    Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 2 Οκτωβρίου. 
    Δείτε τα trailers…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Gifted trailer: Νέοι X-Men, νέα τηλεοπτική σειρά, νέες συναρπαστικές περιπέτειες στο Fox Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top