F D23 Expo 2017: Οι Πριγκίπισσες του Wreck It Ralph 2, το νέο Cars του διαστήματος και το Frozen 2 που...δεν θα λέγεται έτσι! - FilmBoy D23 Expo 2017: Οι Πριγκίπισσες του Wreck It Ralph 2, το νέο Cars του διαστήματος και το Frozen 2 που...δεν θα λέγεται έτσι! - FilmBoy
  • Latest News

    D23 Expo 2017: Οι Πριγκίπισσες του Wreck It Ralph 2, το νέο Cars του διαστήματος και το Frozen 2 που...δεν θα λέγεται έτσι!


    Ένα αναπάντεχο reunion θα λάβει χώρα στο Wreck It Ralph 2: Ralph Breaks The Internet στο οποίο θα δούμε για πρώτη φορά μαζί όλες τις πριγκίπισσες της Disney:
    Τη Mulan, την Elsa και την Anna του Frozen, την Ariel από το  Little Mermaid, την Belle από το Beauty and the Beast, την Jasmine από το Aladdin, την Tiana από το The Princess and the Frog, την Rapunzel από το Tangled, την Merida από το Brave μέχρι και τη πιο πρόσφατη Moana, και μάλιστα όλες με τις φωνές που των ηθοποιών από τις πρωτότυπες ταινίες. 

    Τι δουλειά έχουν όλες αυτές στο κόσμο του Ralph, υπομονή μέχρι το Νοέμβριο του 2018 και θα μάθουμε.
    Επίσης στο voice cast της ταινίας προστέθηκε η Taraji P. Henson σε έναν νέο ρόλο με το όνομα Yesss!



    Το franchise των Cars θα συνεχίσει να απλώνεται, με τον John Lasseter να επιβεβαιώνει ότι ετοιμάζουν μία νέα ταινία που θα μας στείλει για μία ακόμη φορά στους αιθέρες, η οποία όμως δε θα είναι sequel των Planes αφού θα καταπιαστεί με τον κόσμο των τζετς και πυραύλων, με άλλα λόγια πάμε στο διάστημα!



    Όσο για το πολυαναμενόμενο Frozen 2, το μόνο που έγινε γνωστό είναι ότι ο τίτλος του δεν θα είναι Frozen 2 αλλά δε μας είπαν και πως θα είναι! 
    Επίσης για τους ανυπόμονους, πριν το Coco θα παιχτεί ένα short με τίτλο Olaf’s Frozen Adventure.

    Αλέξης Κυριαζής.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: D23 Expo 2017: Οι Πριγκίπισσες του Wreck It Ralph 2, το νέο Cars του διαστήματος και το Frozen 2 που...δεν θα λέγεται έτσι! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top