F Wind River trailer: Jeremy Renner και Elizabeth Olsen κυνηγούν σε ...άγριο περιβάλλον - FilmBoy Wind River trailer: Jeremy Renner και Elizabeth Olsen κυνηγούν σε ...άγριο περιβάλλον - FilmBoy
  • Latest News

    Wind River trailer: Jeremy Renner και Elizabeth Olsen κυνηγούν σε ...άγριο περιβάλλον


    Αφού έγραψε τα επιτυχημένα Sicario και Hell or High Water, ο σεναριογράφος Taylor Sheridan προσπάθησε να σκηνοθετήσει ένα δικό του θρίλερ.

    Το Wind River ακολουθεί τον Jeremy Renner ως τον πράκτορα της Υπηρεσίας Ψαριών και Άγριας Φύσης των ΗΠΑ (U.S. Fish & Wildlife Service), Cory Lambert, ο οποίος εργάζεται στην Wind River Indian Reservation του Wyoming. 
    Όταν βρίσκει στα βουνά το σώμα μιας νεαρής γυναίκας, μία πράκτορας του FBI (Elizabeth Olsen) έρχεται για να βοηθήσει να λύσει κάτι που μοιάζει με ανθρωποκτονία. 

    Είναι νεοσύλλεκτη και αυτή είναι η πρώτη της μεγάλη υπόθεση, που σημαίνει ότι είναι απροετοίμαστη να αντιμετωπίσει το σκληρό περιβάλλον του Wind River το χειμώνα, τόσο σωματικά όσο και ψυχικά.
    Οι δύο τους πρέπει να συνεργαστούν για να καταλάβουν ποιος διέπραξε αυτό το έγκλημα.

    Το Wind River ήταν στη λίστα των 21 πιο ενδιαφέρουσων ταινιών στο φετινό Sundance και θα βγει στην Αμερική στις 4 Αυγούστου.
    Μόλις κυκλοφόρησε το τελευταίο trailer.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Wind River trailer: Jeremy Renner και Elizabeth Olsen κυνηγούν σε ...άγριο περιβάλλον Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top