F Η Blake Lively είναι ο θηλυκός 007 στο κατασκοπικό θρίλερ The Rhythm Section - FilmBoy Η Blake Lively είναι ο θηλυκός 007 στο κατασκοπικό θρίλερ The Rhythm Section - FilmBoy
  • Latest News

    Η Blake Lively είναι ο θηλυκός 007 στο κατασκοπικό θρίλερ The Rhythm Section


    Βηματάκι βηματάκι, η Blake Lively συνεχίζει την αξιοπρεπή παρουσία της στο κινηματογράφο, εξασφαλίζοντας έναν ακόμα ιδιαίτερα ενδιαφέροντα και μάλιστα πρωταγωνιστικό ρόλο στο κατασκοπικό θρίλερ The Rhythm Section.

    Βασισμένο στο βιβλίο του Mark Burnell και σε σκηνοθεσία της Reed Morano (Meadowland), το The Rhythm Section έχει ως κεντρική ηρωίδα την Stephanie Patrick, μια γυναίκα ολόκληρη η οικογένεια της οποίας σκοτώνεται σε ένα αεροπορικό δυστύχημα, στο οποίο θα έπρεπε να επέβαινε και η ίδια. 

    Μετά απ’ αυτό, γίνεται μέλος μιας μυστικής οργάνωσης με τη βοήθεια της οποίας αναλαμβάνει να βρει και να δολοφονήσει τους υπευθύνους για το … “δυστύχημα”.

    Παραγωγοί της ταινίας είναι οι Michael G. Wilson και Barbara Broccoli της σειράς 007, ενώ ο Stuart Ford της IM Global που έχει αναλάβει τη χρηματοδότηση, χαρακτήρισε το φιλμ ως ένα “φρέσκο, ρεαλιστικό και τολμηρό διεθνές θρίλερ”.
    Τα γυρίσματα είναι προγραμματισμένα να ξεκινήσουν το φθινόπωρο.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Blake Lively είναι ο θηλυκός 007 στο κατασκοπικό θρίλερ The Rhythm Section Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top