F Meadowland trailer: Η Olivia Wilde μάλλον είναι τελικά καλή ηθοποιός - FilmBoy Meadowland trailer: Η Olivia Wilde μάλλον είναι τελικά καλή ηθοποιός - FilmBoy
  • Latest News

    Meadowland trailer: Η Olivia Wilde μάλλον είναι τελικά καλή ηθοποιός


    Έρχονται στιγμές στη ζωή ενός ηθοποιού που πρέπει να πάρει την απόφαση να διακόψει για λίγο από τις mainstream εμπορικές ταινίες που από τη μία σε κάνουν γνωστό και γεμίζουν το πορτοφόλι σου, αλλά από την άλλη δεν σε καταξιώνουν στη συνείδηση του κοινού ως καλό ηθοποιό.

    Αυτή η στιγμή φαίνεται να ήρθε για την Olivia Wilde, η οποία πρωταγωνιστεί σε ένα indie, βαρύ και ψυχοπλακωτικό δράμα, για να πάρει εκπληκτικές κριτικές για την ερμηνεία της.

    Το Meadowland είναι το σκηνοθετικό ντεμπούτο του κινηματογραφιστή Reed Morano και έκανε πρεμιέρα στο Tribeca Film Festival φέτος.

    Η Olivia Wilde και ο Luke Wilson είναι ένα ζευγάρι που θρηνεί από ‘…μια ανυπολόγιστη απώλεια’, και μάλλον δείχνουν να χάνουν το μυαλό τους.

    Εκείνος αρχίζει να απομακρύνεται από την ηθική του ως αστυνομικός, εκείνη απογειώνεται σε ένα καταστροφικό εσωτερικό ταξίδι, πέφτοντας ολοένα και πιο βαθιά στον ονειρικό της πυρετό.

    Το cast περιλαμβάνει επίσης τους Juno Temple, Elisabeth Moss, Giovanni Ribisi, John Leguizamo, Ty Simpkins και άλλους.

    Το Meadowland  θα κυκλοφορήσει σε επιλεγμένες αίθουσες της Αμερικής στις 16 Οκτωβρίου.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Meadowland trailer: Η Olivia Wilde μάλλον είναι τελικά καλή ηθοποιός Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top