F Battle of the Sexes trailer: Emma Stone και Steve Carell σε έναν αγώνα τένις και μάχης των δύο φύλων - FilmBoy Battle of the Sexes trailer: Emma Stone και Steve Carell σε έναν αγώνα τένις και μάχης των δύο φύλων - FilmBoy
  • Latest News

    Battle of the Sexes trailer: Emma Stone και Steve Carell σε έναν αγώνα τένις και μάχης των δύο φύλων


    Ο Bobby Riggs ήταν ένας από τους κορυφαίους τενίστες της δεκαετίας του ’40, και μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση συνέχισε να είναι ένας από τους βασικούς promoters του αθλήματος, προωθώντας το σχεδόν σαν ένα σόου, έχοντας συνεχώς στο πλάι του όμορφες γυναίκες ως …γλάστρες. 

    Το 1973, αυτή η σεξιστική άποψη έγινε δημόσια όταν δήλωσε ότι οι γυναίκες τενίστριες είναι κατώτερες των ανδρών, και ότι ακόμα και σε αυτή την ηλικία θα μπορούσε να νικήσει οποιαδήποτε γυναίκα, προκαλώντας το #1 της εποχής Billie Jean King. 

    Αρχικά η μόλις 29 χρονών αθλήτρια αρνήθηκε τη πρόκληση, όμως τελικά ο αγώνας έγινε και έμεινε στην ιστορία ως Battle of the Sexes.
    Αυτή την αληθινή ιστορία μετέφεραν στη μεγάλη οθόνη οι Jonathan Dayton & Valerie Faris, (Little Miss Sunshine, Ruby Sparks), σε σενάριο του Simon Beaufoy (Everest, Salmon Fishing in the Yemen).

    Πρωταγωνιστούν οι Emma Stone και Steve Carell με τη συμμετοχή των Andrea Riseborough, Sarah Silverman, Bill Pullman, Alan Cumming, Elisabeth Shue και άλλων.
    Το Battle of the Sexes θα κάνει πρεμιέρα στην Αμερική στα τέλη Σεπτεμβρίου, ενώ εμείς θα τη δούμε αρκετά αργότερα, γύρω στις αρχές Δεκεμβρίου.

    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Battle of the Sexes trailer: Emma Stone και Steve Carell σε έναν αγώνα τένις και μάχης των δύο φύλων Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top