F Τα ρίσκα της Sony για τη νέα super-hero ταινία Silver and Black ...είναι μεγάλα! - FilmBoy Τα ρίσκα της Sony για τη νέα super-hero ταινία Silver and Black ...είναι μεγάλα! - FilmBoy
  • Latest News

    Τα ρίσκα της Sony για τη νέα super-hero ταινία Silver and Black ...είναι μεγάλα!


    Μόλις πριν λίγες ημέρες, μάθαμε για την επιλογή του Tom Hardy για το ρόλο του Venom στη νέα ταινία της Sony Pictures, που ετοιμάζει ένα δικό της υπερ-ηρωικό σύμπαν γύρω από το νέο Spider-Man (πρέπει να του βρουν ένα όνομα παρεμπιπτόντως!).

    Αυτή ήταν μόνο η αρχή, αφού μόλις έγινε γνωστό ότι σε προχωρημένη διαδικασία προπαραγωγής βρίσκεται ακόμα μία ταινία του ίδιου σύμπαντος, το Silver and Black.

    Η ταινία βρίθει πρωτοτυπιών …αλλά και ρίσκων. 
    Κατ’ αρχάς, ο τίτλος δεν αναφέρει, τουλάχιστον όχι ξεκάθαρα, το κεντρικό ήρωα, όπως συμβαίνει σε όλες τις ταινίες του είδους, κάτι που από μόνο του είναι τεράστιο εμπορικό ρίσκο.

    Κατά δεύτερον, έχουμε όχι έναν αλλά δύο ήρωες, και μάλιστα δύο γυναίκες!
    Είναι η Silver Sable, μια εξαιρετικά ικανή μισθοφόρος, με τη χαρακτηριστική ασημένια της στολή να ξεχωρίζει, και η πιο γνωστή Black Cat, μια ταλαντούχα κλέφτρα.

    Η επόμενη έκπληξη έρχεται από την επιλογή του σκηνοθέτη, ή μάλλον της σκηνοθέτιδας, αφού η Sony επέλεξε την αφρο-αμερικανίδα Gina Prince-Bythewood, ένα όνομα που σίγουρα δε μας λέει πολλά, αφού είναι γνωστή μονάχα από δύο όχι ιδιαίτερα γνωστές ταινίες, το The Secret Life of Bees και το Beyond the Lights.
    Το σενάριο έχει γράψει η Lisa Joy (Westworld) με τον Chris Yost (Thor: The Dark World).
    Η ταινία δεν έχει ακόμα ημερομηνία πρεμιέρας, αλλά τώρα που η Sony πήρε φόρα, μάλλον δε θα αργήσει να αποκαλυφθεί.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Τα ρίσκα της Sony για τη νέα super-hero ταινία Silver and Black ...είναι μεγάλα! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top