F Ο Tom Hardy είναι ο Venom στο νέο superhero σύμπαν της Sony! - FilmBoy Ο Tom Hardy είναι ο Venom στο νέο superhero σύμπαν της Sony! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Tom Hardy είναι ο Venom στο νέο superhero σύμπαν της Sony!


    Με τα υπερ-ηρωικά κινηματογραφικά σύμπαντα των DC και Marvel, αλλά και τα “θυγατρικά” των Sony και Fox να γιγαντώνονται μέρα με τη μέρα, η μεταπήδηση ενός καλλιτέχνη από το ένα στο άλλο, είναι ένα φαινόμενο που έχουμε ήδη δει και μάλιστα πρόσφατα με τη τρανταχτή περίπτωση του Batgirl και σίγουρα θα δούμε ακόμα πολλές φορές στο μέλλον.

    Σήμερα έγινε γνωστή ακόμα μια τέτοια περίπτωση, με τη βόμβα να έχει το όνομα του Tom Hardy, ο οποίος μετά το ημι-επιτυχημένο του πέρασμα από το The Dark Knight Rises ως Bane, πηδάει το χαντάκι και πάει στη Sony, όπου θα υποδυθεί έναν από τους πιο διάσημους villains (ή anti-hero ανάλογα τη έκδοση), τον Venom!

    H ταινία είχε πρωτοανακοινωθεί το 2007 ως spinoff της τριλογίας Spider-Man, μπήκε στο πάγο λόγω της αποτυχίας του Spider-Man 3, μετά ξανα-ανακοινώθηκε το 2012 ως spin-off του The Amazing Spider-Man, ξαναμπήκε στο πάγο λόγω της αποτυχίας της δεύτερης ταινίας, μέχρι που πριν περίπου ένα χρόνο η Sony την ξανά-μανά-ανακοίνωσε, λίγο πιο επίσημα αυτή τη φορά.

    Αυτά που ξέραμε μέχρι στιγμής είναι ότι το πρώτο draft του σεναρίου έγραψε ο Dante Harper, με τους Scott Rosenberg και Jeff Pinker να δουλεύουν το δεύτερο draft, τη ταινία να είναι 100% της Sony, πλήρως ανεξάρτητη με το MCU και ουσιαστικά το πρώτο κεφάλαιο του υπερηρωικού σύμπαντος που ετοιμάζει η εταιρία, να είναι rated-R δηλαδή ακατάλληλη για ανηλίκους, κάτι που ήταν πρακτικά αδύνατο ως spin-off του Spider-Man, και τέλος ότι θα βγει στις αίθουσες τον Οκτώβρη του 2018.

    Εκτός από την ανάληψη του πρωταγωνιστικού ρόλου από τον Tom Hardy, σήμερα έγινε γνωστό και το όνομα του σκηνοθέτη της ταινίας, ο οποίος θα είναι ο Ruben Fleischer, γνωστός από το εξαιρετικό Zombieland, με τη συνέχεια της καριέρας του όμως να είναι…νεφελώδης με τα 30 Minutes or Less και Gangster Squad, προκαλώντας μας μια ανησυχία για την επιλογή.

    Ο Venom είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση ήρωα, αφού δε μιλάμε για έναν συγκεκριμένο χαρακτήρα, αλλά για έναν εξωγήινο συμβιωτικό οργανισμό, ο οποίος μπορεί να “κολλήσει” σε οποιονδήποτε “υποδοχέα”, μετατρέποντάς το σε ένα καταστροφικό πλάσμα με εξαιρετικές ικανότητες. 

    Έτσι, παραμένει ουσιαστικά άγνωστο ποιον χαρακτήρα θα υποδυθεί στην ουσία ο Hardy
    Θα είναι ο δημοσιογράφος Eddie Brock (εκδοχή που είδαμε με αχαρακτήριστο τρόπο στο Spider-Man 3), ή κάποιος άλλος;

    Με τη πρεμιέρα να απέχει λιγότερο από ενάμιση χρόνο, είναι σίγουρο ότι τα νέα για τη ταινία θα έρχονται κατά κύματα τους επόμενους μήνες. 
    Λίγη υπομονή και θα τα μάθουμε όλα...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Tom Hardy είναι ο Venom στο νέο superhero σύμπαν της Sony! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top