F 3O Minutes Or Less - FilmBoy 3O Minutes Or Less - FilmBoy
  • Latest News

    3O Minutes Or Less

    Όσον αφορά τις κινηματογραφικές ταινίες, μένουν στη μνήμη μας αυτές που μας άρεσαν πολύ και αυτές που σιχαθήκαμε πολύ, όχι αυτές που είναι κάπου στη μέση.

    Κανείς δε θυμάται για καιρό μια μέτρια ταινία και, ειδικά όταν μιλάμε για κωμωδία αυτό το αξίωμα ισχύει στο πολλαπλάσιο.

    Παρά το ότι ο σκηνοθέτης Ruben Fleischer έκανε μεγάλη εντύπωση με τη φοβερή horror/comedy Zombieland και το γεγονός ότι στο cast βρίσκουμε ανερχόμενους και ελπιδοφόρους σταρ στη κωμωδία, το 3O Minutes Or Less έχει μέτριες κριτικές από το σύνολο των δημοσιευμένων κριτικών.

    Ο Jesse Eisenberg (The Social Network) υποδύεται τον Nick, έναν 20-κάτι τεμπέλη που περνά τις ημέρες του μαστουρωμένος και μοιράζοντας πίτσες με το αυτοκίνητο....




    ...Συγκάτοικός του είναι ο Chet (Aziz Ansari, Get Him To The Greek), ένας δάσκαλος που μόλις ανέλαβε μια full time δουλειά σε ένα σχολείο και που, προχωρώντας με τη ζωή του και θέλωντας να γίνει ένας υπεύθυνος ενήλικας, δεν θέλει πια να σπαταλάει το χρόνο του σε μπύρες και franchise μαραθώνιους στο dvd.

    Ο Nick και ο Chet υποχρεωτικά θα χωρίσουν, αφού ο ένας ανεβαίνει στη ζωή του και ο άλλος 'ανεβαίνει' με τα τσιγάρα.

    Από την άλλη, έχουμε τον Dwayne (Danny McBride, Your Highness) που ουσιαστικά είναι μια πιο κακόβουλη έκδοση του Nick, αν και λίγο μεγαλύτερος.

    Το μόνο που θέλει να κάνει ο Dwayne και ο κολλητός του Travis (Nick Swardson, Just Go With It) είναι να βλέπει τα Friday the 13th στο dvd και να ανατινάζει πράγματα στην εγκαταλελειμμένη μάντρα τους. 


    Ο Dwayne ζει με τον νικητή του λαχείου πατέρα του (Fred Ward, Armored) ο οποίος τον πρήζει συνέχεια να βρει δουλειά και να μη μείνει loser σε ολη του τη ζωή.

    Ο Dwayne και ο Travis θα προσλάβουν έναν hitman (Michael Pena, Everything Must Go) για να σκοτώσει τον πατέρα του πριν εκείνος φάει όλα τα λεφτά του.

    Το μόνο πρόβλημα είναι ότι θα πρέπει να βρουν $100.000 για να πληρώσουν τον hitman.

    Επειδή δεν θέλουν να ληστέψουν οι ίδιοι τράπεζα, παραγγέλνουν πίτσα από το μαγαζί του Nick, δένουν μια αυτοσχέδια βόμβα στο στήθος του και τον αναγκάζουν να κάνει τη ληστεία γι'αυτούς.

    Το 30 Minutes or Less έκανε πρεμιέρα στην Αμερική στις 12 Αυγούστου με άνοιγμα $13 εκατομμύρια και, όπως είπα παραπάνω οι κριτικές του είναι μοιρασμένες.



    30 Minutes or Less trailer #2 by FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: 3O Minutes Or Less Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top