F Ο Venom αναστήθηκε και θα έχει τη δική του ταινία το 2018! - FilmBoy Ο Venom αναστήθηκε και θα έχει τη δική του ταινία το 2018! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Venom αναστήθηκε και θα έχει τη δική του ταινία το 2018!


    Πιθανότατα θα θυμάστε τα μεγαλεπήβολα σχέδια που είχε η Sony για ένα κινηματογραφικό Spider-Man universe, με πολλά sequels και spin-offs. 
    Και ύστερα ήρθε το The Amazing Spider-Man 2 και τα πάντα κατέρρευσαν. 

    Η συνέχεια είναι λίγο πολύ γνωστή, το όλο project μπήκε στο πάγο, ύστερα επήλθε η συμφωνία με τη Marvel ώστε ο ήρωας να μετακομίσει στο MCU με τη πρώτη του σόλο ταινία να αναμένεται προσεχώς.

    Μπορεί λοιπόν το amazing σύμπαν του ήρωα να αποτελεί παρελθόν, όμως η Sony φαίνεται ότι δε ξεχνάει στα spin-offs που είχε υποσχεθεί, βγάζοντας από το συρτάρι το πολυαναμενόμενο εδώ και χρόνια Venom.

    Με μία αναπάντεχη ανακοίνωση λοιπόν, η εταιρία όχι μόνο αποκάλυψε ότι οι Scott Rosenberg (Jumanji 2017) και Jeff Pinkner (The Amazing Spider-Man 2) ανέλαβαν να γράψουν το σενάριο της ταινίας, αλλά αυτή βρήκε ήδη τη θέση της στο καλεντάρι, με την 5η Οκτωβρίου του 2018 να είναι η μέρα που ο σκοτεινός αντι-ήρωας θα εξαπολυθεί στις αίθουσες.

    Για να δίνουν μια τόσο κοντινή ημερομηνία πρεμιέρας, σημαίνει ότι το project έχει μπει όχι απλά σε fast track αλλά και κάτι περισσότερο, μιας και για να τη προλάβουν, θα γυρίσματα θα πρέπει να αρχίσουν το αργότερο μέσα στο επόμενο εξάμηνο, κάτι που σημαίνει ότι το επόμενο διάστημα θα πρέπει να κλείσει ο σκηνοθέτης, το cast και όλη η προετοιμασία.
    Πάλι βιαστικές δουλειές κάνει η Sony και θα τα φάει τα μούτρα της…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Venom αναστήθηκε και θα έχει τη δική του ταινία το 2018! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top