F Ο σκηνοθέτης του Sausage Party αναλαμβάνει την animation ταινία The Jetsons! - FilmBoy Ο σκηνοθέτης του Sausage Party αναλαμβάνει την animation ταινία The Jetsons! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο σκηνοθέτης του Sausage Party αναλαμβάνει την animation ταινία The Jetsons!


    Το μακρινό 1985, η θρυλική Hanna-Barbera είχε γνωστοποιήσει την επιθυμία της να μεταφέρει τις επιτυχημένες σειρές κινουμένων σχεδίων της στη μεγάλη οθόνη και μάλιστα σε live-action μορφή. 
    Το πρώτο δείγμα γραφής ήρθε αρκετά χρόνια αργότερα με το The Flintstones (1994), και όσοι το έχουμε δει, μπορούμε να αντιληφθούμε γιατί τα σχέδια πάγωσαν.

    Η ταινία που πλήρωσε πρώτη το μάρμαρο ήταν η διασκευή του The Jetsons, η οποία είχε ήδη αρχίσει να σχεδιάζεται, όμως και λόγω του αναμενόμενα μεγάλου κόστους της, μπήκε στο συρτάρι.

    Μέσα στη προηγούμενη δεκαετία, διάφοροι σκηνοθέτες ανέλαβαν να αναστήσουν το project, μεταξύ των οποίων ο Adam Shankman και ο Robert Rodriguez αλλά χωρίς να υπάρξει συνέχεια.

    Και ξαφνικά, στις αρχές του 2015, η Warner Bros ανακοίνωσε κάτι πολύ πιο ρεαλιστικό, μια νέα animation ταινία The Jetsons με τον Matt Lieberman (Scooby-Doo) να γράφει το σενάριο.

    Δυόμιση περίπου χρόνια αργότερα, ήρθε η ώρα να μπει και το έτερο σημαντικό κομμάτι της παραγωγής, εκείνο του σκηνοθέτη, με τη θέση να καταλήγει στον Conrad Vernon, γνωστό από τα Shrek 2, Monsters vs. Aliens, Madagascar 3 και φυσικά το πρόσφατο Sausage Party.

    Να δούμε αν αυτή τη φορά, η αγαπημένη οικογένεια από το μέλλον θα καταφέρει να βρει το δρόμο της για τη μεγάλη οθόνη…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο σκηνοθέτης του Sausage Party αναλαμβάνει την animation ταινία The Jetsons! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top