F Imaginary Mary trailer: Η Jenna Elfman σε πανικό και με ...φανταστική φίλη στη νέα κωμική σειρά του ABC - FilmBoy Imaginary Mary trailer: Η Jenna Elfman σε πανικό και με ...φανταστική φίλη στη νέα κωμική σειρά του ABC - FilmBoy
  • Latest News

    Imaginary Mary trailer: Η Jenna Elfman σε πανικό και με ...φανταστική φίλη στη νέα κωμική σειρά του ABC


    Παρότι συμπαθέστατη και ταλαντούχα ηθοποιός, η Jenna Elfman ποτέ δε βρήκε τη θέση που της αξίζει, ούτε στο κινηματογραφικό ούτε στο τηλεοπτικό στερέωμα. 

    Με εξαίρεση το Dharma & Greg, όλες οι σειρές στις οποίες πρωταγωνίστησε, δε την έχουν βγάλει πάνω από μία σεζόν. 
    Φυσικά αυτό δε τη κάνει να το βάζει κάτω και τη σε λίγες ημέρες θα τη δούμε να πρωταγωνιστεί στη κομεντί του ABC, Imaginary Mary.

    H Alice είναι μια ανεξάρτητη καριερίστα, μέχρι που γνωρίζει και ερωτεύεται τον Ben, έναν ελεύθερο πατέρα με τρία παιδιά! 
    Η προοπτική να χάσει την ελευθερία της και να γίνει ξαφνικά μητριά τριών παιδιών τη πανικοβάλει, και κάπως έτσι ξαφνικά ξαναβγαίνει στην επιφάνεια η Mary, η φανταστική της φίλη απ’ όταν ήταν παιδί.

    Το Imaginary Mary είναι μια δημιουργία των David Guarascio και Adam F. Goldberg (The Goldbergs), ενώ υπεύθυνος για τα cgi του μικρού πλάσματος είναι ο Patrick Osborne (Feast).

    Η Jenna Elfman έχει φυσικά το ρόλο της Alice με τους Stephen Schneider, Nicholas Coombe, Erica Tremblay και Matreya Scarrwener να συμπρωταγωνιστούν και την Rachel Dratch να δανείζει τη φωνή της στη Mary.

    Τη σκηνοθεσία του πιλότου έκανε ο Shawn Levy (Night at the Museum).
    To Imaginary Mary θα κάνει πρεμιέρα στις 29 Μαρτίου, με τους οιωνούς να μην είναι καθόλου καλοί, αφού το κανάλι, πολύ πριν τη πρεμιέρα, μείωσε τα επεισόδια από δεκατρία σε μόλις εννιά. 
    Δείτε τα trailers:

    Αλέξανδρος Κυριαζής.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Imaginary Mary trailer: Η Jenna Elfman σε πανικό και με ...φανταστική φίλη στη νέα κωμική σειρά του ABC Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top