F Geostorm trailer: Ο συνεργάτης του Emmerich καταστρέφει τον πλανήτη ...ξανά! - FilmBoy Geostorm trailer: Ο συνεργάτης του Emmerich καταστρέφει τον πλανήτη ...ξανά! - FilmBoy
  • Latest News

    Geostorm trailer: Ο συνεργάτης του Emmerich καταστρέφει τον πλανήτη ...ξανά!


    Ο επι χρόνια συνεργάτης του Roland Emmerich, σκηνοθέτης Dean Devlin, δεν θα μπορούσε παρά να κάνει μια ταινία …αλά Emmerich.
    Δηλαδή, μια big budget ταινία καταστροφής …όπου ο υπέροχος κόσμος μας καταστρέφεται.
    Για την ακρίβεια …κολυμπηθρόξυλο δεν μένει.

    Το πολύπαθο Geostorm – που θυμίζει πολύ το The Day After Tomorrow, στο οποίο η υπερθέρμανση του πλανήτη τον μετέτρεψε σε καταψύκτη – πρωταγωνιστεί ο Gerard Butler ως ο άνθρωπος που έχει την αποστολή να πάει στο διάστημα για να τσεκάρει έναν χαλασμένο νεότευκτο μετεωρολογικό δορυφόρο, ο οποίος καταστρέφει ολόκληρο τον πλανήτη.

    Όταν μια καταστροφική κλιματική αλλαγή θέτει σε κίνδυνο την ίδια την επιβίωση της Γης, οι κυβερνήσεις του κόσμου θα ενωθούν και θα δημιουργήσουν το Dutch Boy Program: ένα παγκόσμιο δίκτυο δορυφόρων, σε τροχιά γύρω από τον πλανήτη, που είναι οπλισμένοι με γεωμηχανικές τεχνολογίες σχεδιασμένες να αποτρέψουν τις φυσικές καταστροφές. 

    Μετά την επιτυχημένη προστασία του πλανήτη για δύο χρόνια, κάτι αρχίζει να πηγαίνει στραβά.
    Δύο αποξενωμένα αδέλφια θα επιφορτιστούν με την επίλυση της δυσλειτουργίας του προγράμματος, πριν το παγκόσμιο Geostorm καταπιεί τον πλανήτη.

    Στο Geostorm παίζουν ακόμη ο Jim Sturgess, η Abbie Cornish και ο Ed Harris
    Η ταινία βγαίνει στους κινηματογράφους στις 20 Οκτωβρίου.
    Δείτε το trailer.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Geostorm trailer: Ο συνεργάτης του Emmerich καταστρέφει τον πλανήτη ...ξανά! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top