F Geostorm: Ξήλωμα και όλα από την αρχή για τη νέα ταινία του Gerard Butler - FilmBoy Geostorm: Ξήλωμα και όλα από την αρχή για τη νέα ταινία του Gerard Butler - FilmBoy
  • Latest News

    Geostorm: Ξήλωμα και όλα από την αρχή για τη νέα ταινία του Gerard Butler


    Ήταν καλοκαίρι του 2014 όταν ανακοινώθηκε η έναρξη προπαραγωγής της ταινίας επιστημονικής φαντασίας Geostorm, με τον Gerald Butler στο πρωταγωνιστικό ρόλο και τον διάσημο παραγωγό και σεναριογράφο Dean Devlin (Stargate, Independence Day) να κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο.

    Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, οι ραγδαίες αλλαγές στο κλίμα θέτουν σε κίνδυνο τη βιωσιμότητα του πλανήτη, αναγκάζοντας τις μεγάλες δυνάμεις να συνεργαστούν και να δημιουργήσουν ένα παγκόσμιο δίκτυο γεωμηχανικών δορυφόρων, ώστε να προλαμβάνουν φυσικές καταστροφές. 

    Μετά από δύο χρόνια επιτυχούς λειτουργίας, κάτι πάει στραβά κάτι πάει στραβά και οι επιστήμονες θα πρέπει να ανακαλύψουν τι και ποιος κρύβεται από πίσω, πριν μια γιγαντιαία γεωκαταιγίδα καταπνίξει το πλανήτη.

    Όλα κύλησαν ομαλά, λίγους μήνες αργότερα ξεκίνησαν τα γυρίσματα τα οποία ολοκληρώθηκαν στις αρχές του 2015, με τη ταινία να προγραμματίζεται να βγει στις αίθουσες ένα χρόνο αργότερα. 
    Ο Μάρτιος του ’16 έγινε Οκτώβριος του ’16, ο Οκτώβρης του ΄16 έγινε Ιανουάριος του ’17 και τώρα χάσαμε και αυτόν με τη πρεμιέρα να πηγαίνει για τον Οκτώβρη του ΄17. 
    Τι συμβαίνει λοιπόν με το Geostorm;

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διέρρευσαν, κατά τη διάρκεια του περασμένου χειμώνα διενεργήθηκαν τα πρώτα test screenings της ταινίας, τα οποία είχαν πολύ αρνητικές αντιδράσεις από το κοινό, αναγκάζοντας τις Warner Bros και Skydance να βάλουν βαθιά το χέρι στη τσέπη, προχωρώντας σε ριζικές αλλαγές.

    Κατ’ αρχάς, προσελήφθη η Laeta Kalogridis (Shutter Island, Terminator Genisys) για να κάνει τις απαραίτητες αλλαγές στο σενάριο. 
    Αποφασίστηκε η αντικατάσταση της Katheryn Winnick (Vikings) η οποία υποδυόταν τη σύζυγο του Butler, με άλλη ηθοποιό, το όνομα της οποίας δεν έγινε γνωστό, και η προσθήκη ενός νέου χαρακτήρα, μιας επιστημόνισσας. 

    Απολύθηκε ο Dean Devlin και αντικαταστάθηκε από τον Danny Cannon (Judge Dredd, I Still Know What You Did Last Summer), ενώ στο team προστέθηκε και ο πολύπειρος παραγωγός Jerry Bruckheimer.

    Πριν λίγες εβδομάδες λοιπόν πραγματοποιήθηκαν τα εκτεταμένα και ιδιαιτέρως κοστοβόρα reshoots ελπίζοντας ότι το τελικό αποτέλεσμα θα βελτιωθεί. 
    Τους επόμενους μήνες, μέχρι τη πρεμιέρα, αναμένεται να γίνουν εκτεταμένες αλλαγές και στα ψηφιακά εφέ αλλά και στη μουσική της ταινίας.
    Σώζεται το Geostorm;

    Αλέξανδρος Κυριαζής.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Geostorm: Ξήλωμα και όλα από την αρχή για τη νέα ταινία του Gerard Butler Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top