F Dimension 404 trailer: Ένα διαφορετικό και θεότρελο Black Mirror έρχεται στο Hulu! - FilmBoy Dimension 404 trailer: Ένα διαφορετικό και θεότρελο Black Mirror έρχεται στο Hulu! - FilmBoy
  • Latest News

    Dimension 404 trailer: Ένα διαφορετικό και θεότρελο Black Mirror έρχεται στο Hulu!


    Μετά από μακρά απουσία από τα φώτα της δημοσιότητας, οι τηλεοπτικές σειρές ανθολογίας έχουν επανεμφανιστεί δυνατά τα τελευταία χρόνια, αν και με κάποιες διαφορές.
    Τα κλασικά anthology tv series όπως το The Twilight Zone και Tales From the Crypt έλεγαν μια νέα ιστορία με νέους χαρακτήρες σε κάθε επεισόδιο, οι σημερινές ανθολογίες ακολουθούν το μοτίβο που υιοθέτησε πρώτο το FX με το American Horror Story, με την κάθε σεζόν να λειτουργεί ως μια αυτοτελή ιστορία.

    Η σειρά που βοήθησε να μείνει ζωντανό το στυλ της παλιάς σχολής του είδους ήταν το Black Mirror, το οποίο ξεκίνησε στο Βρετανικό Channel 4 για να μετακομίσει στο Netflix πέρυσι.
    Το Black Mirror επικεντρώνεται κυρίως στην αφήγηση ιστοριών γύρω από τις απρόσμενες κοινωνικές συνέπειες των νέων τεχνολογιών στη σύγχρονη ζωή, και συχνά χρησιμοποιεί ένα σκοτεινό, σατιρικό ύφος.

    Τώρα, το Hulu είναι έτοιμο να πάρει μέρος στον ανταγωνισμό με τη δική του sci-fi σειρά ανθολογίας, με το επερχόμενο Dimension 404
    Όπως το Black Mirror, το Dimension 404 αφηγείται μια νέα ιστορία σε κάθε επεισόδιο, και επικεντρώνεται στις ιστορίες κατάχρησης και απρόβλεπτων γεγονότων που προκαλούνται από φουτουριστικές τεχνολογικές εξελίξεις. 

    Σε αντίθεση με το Black Mirror, εδώ φαίνεται να πηγαίνουμε σε συνολικά πιο περίεργη, απόκοσμη και ιδιόμορφη ατμόσφαιρα.
    Κοινώς, η σειρά είναι θεότρελη.

    Το Dimension 404 είναι μια δημιουργία των Dez Dolly και Will Campos
    Η πρώτη σεζόν θα αποτελείται από έξι επεισόδια περίπου μιας ώρας.

    Στο cast υπάρχουν κάποια σημαντικά ονόματα, όπως του Joel McHale του Community, της Sarah Hyland του Modern Family, του Robert Buckley του iZombie και της Megan Mullally του Will & Grace, ενώ ο Mark Hamill έχει το ρόλο του αφηγητή.

    Η σειρά αρχίζει στις 4 Απριλίου και εμείς έχουμε το επίσημο trailer.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Dimension 404 trailer: Ένα διαφορετικό και θεότρελο Black Mirror έρχεται στο Hulu! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top