F O Nightwing αποκτά τη δική του ταινία στο κινηματογραφικό σύμπαν της DC! - FilmBoy O Nightwing αποκτά τη δική του ταινία στο κινηματογραφικό σύμπαν της DC! - FilmBoy
  • Latest News

    O Nightwing αποκτά τη δική του ταινία στο κινηματογραφικό σύμπαν της DC!


    Μπορεί το DC Extended Universe να μην έχει ακόμα καταφέρει να σταθεί στα πόδια του, όμως η Warner Bros δε δείχνει διατεθειμένη να βάλει φρένο, και παρά τα προβλήματα σε όλες σχεδόν τις ταινίες που βρίσκονται στα σκαριά, εκείνη κοιτάζει το μέλλον, ανακοινώνοντας ότι ο Nightwing θα είναι ο επόμενος ήρωας της DC που όχι μόνο θα προστεθεί στο ρόστερ αλλά θα αποκτήσει και τη δική του σόλο ταινία.

    Σύμφωνα με δημοσίευμα του The Hollywood Reporter, η Warner Bros. επέλεξε να δώσει τα ηνία σε δυο συντελεστές που τελευταίους μήνες τους έφεραν αρκετά εκατομμύρια δολάρια στο ταμείο, τον Bill Dubuque (The Accountant) για να γράψει το σενάριο και τον Chris McKay (The LEGO Batman Movie) για να κάτσει στη καρέκλα του σκηνοθέτη.

    Ο Nightwing είναι από τους πιο διάσημους sidekicks της DC, αφού σε διαφορετικές έχει βρεθεί τόσο στο πλάι του Superman όσο και του Batman, ως alter ego των Jimmy Olsen και Dick Grayson αντίστοιχα.

    Με το πρόγραμμα του DCEU να είναι κλεισμένο μέχρι το 2020 με τα Wonder Woman, Justice League, The Batman, Aquaman, Shazam, Cyborg και Green Lantern Corps, πιθανότατα η ώρα που ο Nightwing θα εφορμήσει στις σκοτεινές αίθουσες αργεί ακόμα αρκετά.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: O Nightwing αποκτά τη δική του ταινία στο κινηματογραφικό σύμπαν της DC! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top