F Imitation Girl trailer: Εξωγήινη γίνεται σωσίας ...πορνοστάρ στο νέο δραματικό sci-fi - FilmBoy Imitation Girl trailer: Εξωγήινη γίνεται σωσίας ...πορνοστάρ στο νέο δραματικό sci-fi - FilmBoy
  • Latest News

    Imitation Girl trailer: Εξωγήινη γίνεται σωσίας ...πορνοστάρ στο νέο δραματικό sci-fi


    Τη Lauren Ashley Carter τη γνωρίζουν καλά οι αναγνώστες του FilmBoy και του Horrorant.
    Είναι η νεαρή αμερικανίδα ηθοποιός που πάει να γίνει η ‘βασίλισσα’ (…πριγκίπισσα καλύτερα) του ανεξάρτητου τρόμου, καθώς μας συστήθηκε στο εξαιρετικό The Woman, έκανε ένα πέρασμα στο Premium Rush αλλά και στο βραβευμένο Jug Face, πρωταγωνίστησε στο αρκετά καλό horror Pod και περιμένουμε να τη δούμε στο ασπρόμαυρο και …τρελαμένο Darling και στο τηλεκινητικό body horror The Mind’s Eye.

    Άλλη μία ταινία που είναι πρωταγωνίστρια είναι το Imitation Girl, ένα νέο δραματικό sci-fi της Ιρανο-Αμερικανίδας σκηνοθέτιδας Natasha Kermani που έχει συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα του επερχόμενου Cinequest Film & VR Festival 2017 του San Jose και θα κάνει τη παγκόσμια πρεμιέρα της τον Μάρτιο. 
    Μάλιστα, εδώ η Carter παίζει διπλό ρόλο.

    Ένα μυστηριώδες πλάσμα εμφανίζεται στην έρημο και παίρνει τη μορφή (και την ταυτότητα) του πρώτου προσώπου που βλέπει - μια γυναίκα σε ένα εξώφυλλο περιοδικού. 
    Την παίρνουν Ιρανοί μετανάστες, αρχίζει να κατανοεί τους νέους της φίλους και να εκτιμά την ομορφιά και τη θλίψη του νέου της κόσμου. 

    Την ίδια στιγμή, η Julianna, η κοπέλα στο περιοδικό και σωσίας πια της εξωγήινης, ζει μια λαμπερή και αγχώδης ζωή ως ...πορνοστάρ στη Νέα Υόρκη, εκεί όπου η δύσκολη ζωή και οι σχέσεις της απειλούν τα όνειρά της για μια πιο επιτυχημένη καριέρα.
    Όταν η σωσίας μαθαίνει την ύπαρξη της Julianna, θα πάει στη Νέα Υόρκη…

    Το trailer που κυκλοφόρησε έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον…


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Imitation Girl trailer: Εξωγήινη γίνεται σωσίας ...πορνοστάρ στο νέο δραματικό sci-fi Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top