F Κόπηκε στο 2ο επεισόδιο η δικαστική σειρά Doubt με τη Katherine Heigl! - FilmBoy Κόπηκε στο 2ο επεισόδιο η δικαστική σειρά Doubt με τη Katherine Heigl! - FilmBoy
  • Latest News

    Κόπηκε στο 2ο επεισόδιο η δικαστική σειρά Doubt με τη Katherine Heigl!


    Η φετινή τηλεοπτική σεζόν για την αμερικάνικη τηλεόραση έμοιαζε μέχρι στιγμής από τις πλέον επιτυχημένες, με όλες τις νέες σειρές να καταφέρνουν να κερδίζουν ένα πολυπόθητο ποσοστό της πίτας της τηλεθέασης, έστω κι αν αυτό δύσκολα θα τους σώσει από το καλοκαιρινό κόψιμο.

    Γεγονός είναι λοιπόν ότι μέχρι στιγμής ο βαρύς πέλεκυς της ακύρωσης δεν είχε πέσει στο κεφάλι καμίας παραγωγής …μέχρι που ήρθε το Doubt.
    H δικαστική σειρά του CBS με την Katherine Heigl, πήρε το πράσινο φως το περσινό Μάιο και παρότι οι πρώτες υποψίες υπήρχαν εξ αρχής λόγω της μη πρεμιέρας της στην αρχή της σεζόν αλλά το Φεβρουάριο, υπήρχαν οι ελπίδες ότι θα τα καταφέρει.

    Με τις κριτικές όμως να είναι μετριότατες και τα νούμερα της τηλεθέασης ακόμα χειρότερα, το κανάλι δεν έχασε ούτε λεπτό και μόλις λίγες ημέρες μετά τη προβολή του δεύτερου επεισοδίου, αποφάσισε να το αποσύρει από το πρόγραμμά του.

    Άγνωστη παραμένει η μοίρα των υπόλοιπων 9 επεισοδίων που έχουν γυριστεί, αν και πιθανότητα να παραμείνουν στα αζήτητα.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Κόπηκε στο 2ο επεισόδιο η δικαστική σειρά Doubt με τη Katherine Heigl! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top