F Αιφνίδιος θάνατος του Bill Paxton στα 61 του χρόνια! - FilmBoy Αιφνίδιος θάνατος του Bill Paxton στα 61 του χρόνια! - FilmBoy
  • Latest News

    Αιφνίδιος θάνατος του Bill Paxton στα 61 του χρόνια!


    Μια φήμη που κυκλοφόρησε λίγο νωρίτερα αλλά κανείς δεν αναπαρήγαγε λόγω φόβου μακάβριας φάρσας, δυστυχώς επιβεβαιώθηκε επίσημα από την οικογένειά του, με τον Bill Paxton να έχει αφήσει τη τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 61 ετών, λόγω επιπλοκών σε μια εγχείρηση.

    Γεννημένος στο Τέξας το 1955, ήταν τυχερός, μετά από διάφορους μικρούς ρόλους, να επιλεγεί το 1984 από τον James Cameron για να έναν εξίσου μικρό ρόλο αλλά σε μια μεγάλη ταινία, το πρώτο Terminator
    Έκτοτε η καριέρα του πήρε ανοδική πορεία με συμμετοχή κυρίως σε δεύτερους ρόλους σε ταινίες όπως το Aliens, το Commando και το Predator 2, ενώ η καριέρα του έφτασε στο ζενίθ της τη δεκαετία του ’90 με τα Tombstone, True Lies, Apollo 13, Twister και φυσικά Titanic.

    Η νέα χιλιετία δε του φέρθηκε το ίδιο καλά, αφού επέστρεψε σε μικρούς ρόλους στα Edge of Tomorrow, Haywire, 2 Guns και Nightcrawler.
    Μικρή αλλά αξιόλογη καριέρα είχε και στη μικρή οθόνη, με το Big Love για την ερμηνεία του στο οποίο κέρδισε 3 υποψηφιότητες για Χρυσή Σφαίρα και το Hatfields & McCoys που του χάρισε μια υποψηφιότητα για ΕΜΜΥ.

    Μόλις πριν λίγες εβδομάδες είχε ξεκινήσει και η προβολή της σειράς Training Day στο CBS, η οποία ούτως ή άλλως δεν έτυχε θερμής υποδοχής, και τώρα πια η μοίρα της είναι ακόμα πιο αμφίβολη.

    Τον Bill Paxton θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε για τελευταία φορά στο δραματικό θρίλερ The Circle δίπλα στους Emma Watson και Tom Hanks.
    R.I.P.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Αιφνίδιος θάνατος του Bill Paxton στα 61 του χρόνια! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top