F 19ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης: Feeling of a Home των Ηώ Χαβιαρά και Μιχάλη Καστανίδη - FilmBoy 19ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης: Feeling of a Home των Ηώ Χαβιαρά και Μιχάλη Καστανίδη - FilmBoy
  • Latest News

    19ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης: Feeling of a Home των Ηώ Χαβιαρά και Μιχάλη Καστανίδη


    To 19o Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης (3-12 Μαρτίου) είναι έτοιμο να ανοίξει τις πύλες του στην παραγωγή ντοκιμαντέρ και το FilmBoy επιχειρεί να σας παρουσιάσει μερικά από τα ελληνικά ντοκιμαντέρ που θα προβληθούν.

    Αρχή με το μικρού μήκους ντοκιμαντέρ Feeling of a Home (26', 2017) των Ηώ Χαβιαρά και Μιχάλη Καστανίδη, το οποίο θα προβληθεί στις 5 και 6 Μαρτίου.

    Επίσημη σύνοψη:

    Ειδομένη, 2016. 
    Mια ηλικιωμένη γυναίκα θυμάται ιστορίες ντόπιων που πέρασαν τα σύνορα και δεν επέστρεψαν ποτέ. 
    Όσο οι αφηγήσεις της ανασυνθέτουν την ιστορία του συνόρου, στον καταυλισμό των 15.000 προσφύγων που έχει δημιουργηθεί στην άκρη του χωριού, μια παρέα Παλαιστινίων από την Συρία αποφασίζουν να στήσουν έναν παιδικό σταθμό. 
    Έτσι, αντί να περιμένουν παθητικά το σύνορο ν’ ανοίξει, ζουν στο παρόν και οραματίζονται το μέλλον, διεκδικώντας μια αίσθηση ‘εστίας’.

    Πρόγραμμα προβολών
    Κυριακή 5 Μαρτίου, 18.00, Αίθουσα Φρίντα Λιάπα

    Δευτέρα 6 Μαρτίου, 15.00, Αίθουσα Φρίντα Λιάπα








    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: 19ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης: Feeling of a Home των Ηώ Χαβιαρά και Μιχάλη Καστανίδη Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top