F Training Day trailer: Το remake της σπουδαίας ταινίας έγινε τηλεοπτική σειρά στο CBS - FilmBoy Training Day trailer: Το remake της σπουδαίας ταινίας έγινε τηλεοπτική σειρά στο CBS - FilmBoy
  • Latest News

    Training Day trailer: Το remake της σπουδαίας ταινίας έγινε τηλεοπτική σειρά στο CBS


    Θεωρείται μία από τις καλύτερες αστυνομικές ταινίες όλων των εποχών. 
    Έφτιαξε τη καριέρα του νέου τότε Antoine Fuqua, ενώ χάρισε και ένα Όσκαρ στον Denzel Washington
    Δεκαπέντε χρόνια μετά τη πρώτη του προβολή, το Training Day διασκευάζεται τηλεοπτικά και έρχεται στο CBS.

    Η σειρά τυπικά θεωρείται ως sequel που λαμβάνει χρόνια μετά τα γεγονότα της ταινίας, όμως απ’ όσα μπορούμε να δούμε πρόκειται ουσιαστικά για ένα remake ή reimagining αν προτιμάτε, με την ιστορία να είναι ουσιαστικά η ίδια, με διαφορετικά πρόσωπα. 

    Ο Frank Rourke είναι ένας από τους καλύτερους ντετέκτιβ της αστυνομίας του Λος Άντζελες, όμως προσφάτως υπάρχουν υπόνοιες ότι οι πράξεις του ξεφεύγουν από τα όρια του νόμου, με την υπηρεσία να αναθέτει στο νεαρό αστυνομικό Kyle Craig να τον επιτηρεί παριστάμενος τον εκπαιδευόμενό του.

    Δημιουργός της σειράς είναι ο Will Beall (Gangster Squad) με τους Bill Paxton και Justin Cornwell να πρωταγωνιστούν, και τους Katrina Law, Drew Van Acker, Julie Benz, Marianne Jean-Baptiste και Lex Scott Davis να τους πλαισιώνουν. 
    Το πιλότο έχει σκηνοθετήσει ο Danny Cannon (Judge Dredd, 1995).

    Το Training Day θα κάνει πρεμιέρα στο CBS στις 2 Φεβρουαρίου.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Training Day trailer: Το remake της σπουδαίας ταινίας έγινε τηλεοπτική σειρά στο CBS Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top