F Ο James Cameron θα κάνει ξανά το Terminator μεγάλο! - FilmBoy Ο James Cameron θα κάνει ξανά το Terminator μεγάλο! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο James Cameron θα κάνει ξανά το Terminator μεγάλο!


    Ενάμιση χρόνο πριν, βγήκε στις αίθουσες το Terminator Genisys, η πέμπτη και χειρότερη ταινία του θρυλικού franchise, που υποτίθεται ότι θα αποτελούσε την έναρξη μιας νέας τριλογίας. 

    Τα τραγικά αποτελέσματα έβαλαν τα σχέδια, αν όχι στα σκουπίδια, τουλάχιστον στο πάγο, με το προγραμματισμένο sequel να εξαφανίζεται από το καλεντάρι και τις δηλώσεις των παραγωγών να είναι ήξεις αφήξεις όσον αφορά το μέλλον.

    Σήμερα όμως ήρθε μία δημοσίευση του Deadline, σύμφωνα με την οποία ο James Cameron, απογοητευμένος και αυτός από τις τελευταίες ταινίες, αποφάσισε να ξαναπάρει στα χέρια του τη σειρά! 

    Αυτό ακούγεται ως ευχής έργο, όμως τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά μιας και τα δικαιώματα του franchise είναι μοιρασμένα μεταξύ της Skydance, της Annapurna και του ιδίου, και δεν πρόκειται να επιστρέψουν ολοκληρωτικά στα χέρια του πριν το 2019. 

    Βέβαια, όταν ένας James Cameron εκφράζει την επιθυμία να επιστρέψει, είναι σχεδόν σίγουρο ότι η φόρμουλα θα βρεθεί, ή στη χειρότερη θα περιμένουμε λίγα χρόνια παραπάνω.

    Σύμφωνα με το δημοσίευμα λοιπόν, η νέα ταινία θα έχει διπλό ρόλο reboot και φινάλε, ολοκληρώνοντας μία από τις μεγαλύτερες κινηματογραφικές ιστορίες επιστημονικής φαντασίας, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει. 

    Τώρα το τι ακριβώς σημαίνει αυτό, μένει να το δούμε στη πράξη, με τις υποθέσεις να θέλουν να ολοκληρώνεται το storyline των John Connor, Sarah Connor, Kyle Reese και φυσικά του T-800, όμως να ανοίγει ταυτόχρονα η πόρτα για νέες ιστορίες.

    Η δεύτερη ενδιαφέρουσα είδηση είναι ότι ο James Cameron θα κρατάει μεν τα ηνία του project αλλά δε πρόκειται και να το σκηνοθετήσει, κάτι αναμενόμενο μιας και μέχρι το 2023 θα είναι απασχολημένος με τα Avatar, έχοντας επιλέξει τον Tim Miller, σκηνοθέτη του Deadpool, για να καθίσει στη καρέκλα του σκηνοθέτη, με τον οποίον βρίσκεται ήδη σε πρόωρες συζητήσεις.

    Ένα νέο Terminator, που ολοκληρώνει την ιστορία των Connors, σε σενάριο James Cameron και σκηνοθεσία Tim Miller
    Too good to be true? Θα δείξει…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο James Cameron θα κάνει ξανά το Terminator μεγάλο! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top