F The Assignment trailer: Απίστευτες αντιδράσεις για τη Michelle Rodriguez ως ...τρανσέξουαλ hitman! - FilmBoy The Assignment trailer: Απίστευτες αντιδράσεις για τη Michelle Rodriguez ως ...τρανσέξουαλ hitman! - FilmBoy
  • Latest News

    The Assignment trailer: Απίστευτες αντιδράσεις για τη Michelle Rodriguez ως ...τρανσέξουαλ hitman!


    Μια ακραίως αμφιλεγόμενη ταινία θα βγει στις αμερικάνικες αίθουσες τη νέα χρονιά.
    Η ταινία λέγεται The Assignment [αρχικά γνωστή ως (Re) Assignment] και πρωταγωνιστεί η Michelle Rodriguez ως μία hitwoman που ψάχνει για εκδίκηση.

    Μέχρι εδώ καλά.
    Η Michelle Rodriguez άξιζε να έχει την δική της action movie με την ίδια σε μοναδικό πρωταγωνιστικό ρόλο, νομίζω συμφωνούμε όλοι σ’αυτό.

    Το θέμα είναι ότι η ταινία προκάλεσε αντιδράσεις μέχρι τη μορφή καταγγελιών από οργανώσεις (;) εξαιτίας της ιστορίας της.
    Η Rodriguez υποδύεται …έναν άνδρα που υπέστη εγχείρηση αλλαγής φύλου ως εκδίκηση από τα αφεντικά της, λόγω μιας δουλειάς που δεν έκανε καλά.

    Ξεπερνάω το γεγονός ότι …τα αστροπελέκια τον κάνανε Michelle Rodriguez για να τον εκδικηθούν, με όλα της τα …κομφόρ, και όχι ας πούμε Γεωργία Βασιλειάδου.
    Αν τον μισούσαν λίγο ακόμα, μέχρι και Scarlet Johansson θα μπορούσαν να φτάσουν.

    Η πλάκα είναι ότι οι αντιδράσεις υπήρξαν για την παρουσία της ίδιας της Rodriguez της ταινίας, καθώς έπρεπε – όπως λένε – να μπει μια αληθινή τρανσέξουαλ στο ρόλο, κι όχι μια γυναίκα.
    Τι άλλο θα ακούσουμε εκεί στο Hollywood!

    Η ταινία έκανε πρεμιέρα στο φεστιβάλ του Toronto και είναι σκηνοθετημένη από τον βετεράνο σκηνοθέτη Walter Hill.
    Στο cast βρίσκονται επίσης η Sigourney Weaver, ο Tony Shalhoub, ο Anthony LaPaglia και η Caitlin Gerard.

    To The Assignment θα βγει στις αίθουσες μέσα στο 2017 και το trailer Μόλις κυκλοφόρησε.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Assignment trailer: Απίστευτες αντιδράσεις για τη Michelle Rodriguez ως ...τρανσέξουαλ hitman! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top