F Sequel news: Terminator 2, Chronicles of Narnia: The Silver Chair, London Has Fallen - FilmBoy Sequel news: Terminator 2, Chronicles of Narnia: The Silver Chair, London Has Fallen - FilmBoy
  • Latest News

    Sequel news: Terminator 2, Chronicles of Narnia: The Silver Chair, London Has Fallen


    - Τίτλοι τέλους για το franchise του Terminator;
    - Το London Has Fallen αποκαλύπτει το …Βρετανικότατο poster
    - Το Chronicles of Narnia μηδενίζει και πάει για νέο reboot


    Το μέλλον του Terminator franchise είναι αβέβαιο πια, καθώς η Paramount απέσυρε το sequel από το δημοσιευμένο χρονοδιάγραμμα των επερχόμενων κυκλοφοριών.

    Πριν βγει στις αίθουσες το Terminator: Genisys, το studio είχε προγραμματίσει να μετατρέψει το reboot σε μια νέα τριλογία, και μάλιστα είχε ανακοινώσει την επόμενη για τις 19 Μαΐου 2017. 

    Δυστυχώς για κάποιους (ευτυχώς για άλλους), η ταινία δεν πήγε καλά στο εγχώριο box office, με σύνολο $ 89 εκατομμύρια. 
    Στην εκτός Αμερικής αγορά πήγε καλύτερα ($ 350 εκατομμύρια), αλλά σε γενικές γραμμές τα στούντιο έχουν την τάση να δίνουν μεγαλύτερη βαρύτητα στα νούμερα της αμερικάνικης αγοράς.

    Αυτό οδήγησε τη Paramount να αποσύρει το Terminator 2 από το ημερολόγιο της και δε φαίνεται να έχει άμεσα σχέδια για την συνέχεια του Genisys.

    Θα πρέπει να θυμόμαστε ότι τα δικαιώματα του franchise επανέρχονται στον James Cameron από το 2019. 




    Έχουν περάσει έξι χρόνια από την τελευταία ταινία Chronicles of Narnia, και καθώς το The Voyage of the Dawn Treader είχε τη χειρότερη επίδοση στο box office και ήταν μάλλον η χειρότερη ταινία του franchise, φαινόταν ότι η Narnia θα μας άφηνε χρόνους.

    Και παρά τις φήμες για τη παραγωγή του The Magician’s Nephew το 2011, το franchise παρέμεινε αδρανής.

    Στη συνέχεια, πριν από δύο χρόνια, ένα δελτίο τύπου ανακοίνωσε ότι το The Silver Chair θα είναι το επόμενο βιβλίο που θα γίνει ταινία.
    Δεν υπήρξαν νέες ενημερώσεις έκτοτε, αλλά τώρα μάθαμε ότι η ταινία βρίσκεται όντως στο pre-production.

    Ωστόσο, δεν θα φέρει πίσω κανέναν από τα αρχικά φιλμ, και θα είναι ένα εντελώς νέο reboot.




    Πόσο ξύλο χρειάζεται να φας για να σώσεις τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, όταν οι τρομοκράτες επιτίθενται στο Λονδίνο; 
    Αφού ο Gerard Butler βρίσκεται πίσω από το London Has Fallen, το sequel του Olympus Has Fallen, η απάντηση είναι «πολύ».

    Ο μυστικός πράκτορας Butler είναι σε πρώτο πλάνο στην επίσημη αφίσα της action  συνέχειας, μπροστά από τη Βρετανική σημαία και επάνω στην ατάκα ‘Prepare For Bloody Hell’.

    Να ετοιμαστούμε για μια R-Rated εκδοχή, Gerald;



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Sequel news: Terminator 2, Chronicles of Narnia: The Silver Chair, London Has Fallen Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top