F Jailbreak trailer: Το νέο martial arts ...ξύλο έρχεται από τις φυλακές της Καμπότζης - FilmBoy Jailbreak trailer: Το νέο martial arts ...ξύλο έρχεται από τις φυλακές της Καμπότζης - FilmBoy
  • Latest News

    Jailbreak trailer: Το νέο martial arts ...ξύλο έρχεται από τις φυλακές της Καμπότζης


    Ακολουθώντας τη συνεχιζόμενη ανάπτυξη του martial arts fighting, η Νοτιοανατολική Ασία συνεχίζει να φτιάχνει αξιόλογες παραγωγές.
    Το νέο …ξυλίκι-υπερθέαμα έρχεται από την Καμπότζη και λέγεται Jailbreak.

    Ο Βρετανικής καταβολής Ασιάτης κασκαντέρ Jean-Paul Ly (με stunts σε ταινίες όπως το Now You See Me 2 και το Dr. Strange) παίρνει τον πρώτο του πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια ταινία πολεμικών τεχνών που, σύμφωνα με το εξαιρετικό trailer, μπορεί να χαρακτηριστεί εύκολα ως το νέο The Raid.

    Πρόκειται για την ιστορία μιας ομάδας ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας, η οποία παγιδεύεται σε μια φυλακή έχοντας ως αποστολή να προστατεύσει τον αρχιμαφιόζο που, όλοι φαίνεται να θέλουν να σκοτώσουν.

    Οι χορογραφίες των σκηνών δράσης έγιναν από τον ίδιο τον Ly.
    Μαζί του εμφανίζονται οι martial arts ηθοποιοί Dara Our και Savin Phillip, καθώς και επαγγελματίες του kickboxing όπως ο Tharoth Sam και η Tara Vy.

    Το Jailbreak του Jimmy Henderson θα βγει στους κινηματογράφους της Ασίας στις 31 Ιανουαρίου.
    Το trailer τα λέει όλα.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Jailbreak trailer: Το νέο martial arts ...ξύλο έρχεται από τις φυλακές της Καμπότζης Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top