F Τραγούδα! - Sing - FilmBoy Τραγούδα! - Sing - FilmBoy
  • Latest News

    Τραγούδα! - Sing


    Επιβεβαιώνεται πλέον με τον πιο πανηγυρικό τρόπο ότι φέτος τα στουντιακά animation είχαν ΟΛΑ πρωταγωνιστές ζωάκια, και ειδικά κατοικίδια.

    Θυμηθείτε, το Storks με τους πελαργούς και τα μωρά τους, το Secret Life of Pets …με villain ένα λαγουδάκι, το Zootopia, έναν φανταστικό κόσμο από ζώα κάθε είδους και μεγέθους, φυσικά το Ice Age 5 με τη παρέα του …ακόμα και τη σειρά του HBO με τίτλο Animals.

    Τη λίστα ολοκληρώνει το νέο animation της Illumination Entertainment (των Despicable Me, Minions και Secret Life of Pets) που έχει τίτλο Sing ...αλλά κάλλιστα θα μπορούσε να λέγεται Zootopia 2.

    Ναι, πρόκειται για άλλο ένα σύμπαν που σχεδιάστηκε, κατασκευάστηκε και κατοικείται αποκλειστικά από ζώα, με τη διαφορά ότι στο Sing όλο το ζωικό βασίλειο θέλει να πάρει μέρος στο αντίστοιχο American Idol, που διοργανώνεται από ένα κοάλα!



    Η Illumination Entertainment και η Universal Pictures μας υπόσχονται πολλή μουσική και ακόμα περισσότερα πασίγνωστα τραγούδια για τις φετινές γιορτές σε ένα απολαυστικό animation για μικρούς και μεγάλους. 

    Ο έμπειρος παρουσιαστής Θέμης Γεωργαντάς στην πρώτη του μεταγλώττιση δίνει τη φωνή του στο πολυμήχανο και πάντα υπεραισιόδοξο κοάλα Μπάστερ Μουν που προσπαθεί με κάθε τρόπο να σώσει το θέατρό του από τη χρεοκοπία, σε μια ερμηνεία με πολύ χιούμορ, αλλά και συγκίνηση. 

    Οι πρωταγωνιστές της τηλεοπτική σειράς ΤΑΜΑΜ, Γιάννης Χατζηγεωργίου (στο ρόλο του εκκεντρικού γουρουνιού Γκάντερ), Τζωρτζίνα Λιώση (η ντροπαλή ελεφαντίνα Μίνα με τη θεσπέσια φωνή) και Ντένης Μακρής (ο πιστός φίλος, το πρόβατο, ο Έντι) ζωντανεύουν μοναδικά κάποιους από τους βασικούς χαρακτήρες της ταινίας, ενώ ακούγονται πάνω από 65 αγαπημένα τραγούδια (...86 έλεγε η αμερικάνικη εκδοχή το Φεβρουάριο) της σύγχρονης ποπ σκηνής σε ένα διαγωνισμό τραγουδιού που θα μας μείνει αξέχαστος! 

    Στους κινηματογράφους από 15 Δεκεμβρίου. 


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Τραγούδα! - Sing Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top