F Review: Μπάτε Σκύλοι Αλέστε - The Secret Life of Pets - FilmBoy Review: Μπάτε Σκύλοι Αλέστε - The Secret Life of Pets - FilmBoy
  • Latest News

    Review: Μπάτε Σκύλοι Αλέστε - The Secret Life of Pets



    Η δεσπόζουσα θέση του μικρόσωμου Max στη ζωή της ιδιοκτήτριάς του απειλείται, όταν εκείνη του εμφανίζει τον αδέσποτο Duke. 
    Τότε οι δυο τους μπλέκουν σε τραγελαφικές περιπέτειες.

    Τι κάνουν άραγε τα αξιαγάπητα κατοικίδια στα κλεισμένα στα διαμερίσματα, όταν εμείς οι άνθρωποι απουσιάζουμε; 


    Ένας ολόκληρος κόσμος και μία ακόμη κοινότητα ξεδιπλώνεται κρυφά, σύμφωνα με τους δημιουργούς της νέας ταινίας της συνεργασίας Illumination Entertainment και Universal Pictures (Despicable Me).

    Ο σκηνοθέτης Chris Renaud (Despicable Me, Despicable Me 2, Lorax) μας συστήνει ένα σύμπαν παρόμοιο με εκείνον του Toy Story



    Αντί των παιχνιδιών, στην προκειμένη περίπτωση τα ζώα ανταγωνίζονται για το θρόνο στην καρδιά του αφεντικού τους και συνοδευόμενοι από απολαυστικούς δεύτερους χαρακτήρες, περνούν μέσα από επικίνδυνες καταστάσεις, απρόοπτα και δοκιμασίες φιλίας και χαρακτήρα.

    Ο Max και οι φίλοι του προσφέρουν στιγμές πηγαίου γέλιου, ο σχεδιασμός και η αισθητική του όλου animation είναι –φυσικά- καλαίσθητα και δουλεμένα με επιμέλεια και το σενάριο –αν και δεν εκπλήσσει με την πρωτοτυπία του- διασκεδάζει και ψυχαγωγεί μικρούς και μεγάλους. 


    Σινεφίλ αναφορές εμφανίζονται πυκνά συχνά και κλείνουν το μάτι στον ενήλικο θεατή, πετώντας του ένα…κόκαλο παραπάνω…

    Στους κινηματογράφους από 18 Αυγούστου.

    Γιώργος Κόνιαρης.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Review: Μπάτε Σκύλοι Αλέστε - The Secret Life of Pets Rating: 5 Reviewed By: Unknown
    Scroll to Top