F Review: Η Εποχή των Παγετώνων: Σε Τροχιά Σύγκρουσης - Ice Age: Collision Course - FilmBoy Review: Η Εποχή των Παγετώνων: Σε Τροχιά Σύγκρουσης - Ice Age: Collision Course - FilmBoy
  • Latest News

    Review: Η Εποχή των Παγετώνων: Σε Τροχιά Σύγκρουσης - Ice Age: Collision Course




    Κοσμογονικές αλλαγές πυροδοτούνται από τις γκάφες του Σκρατ, οι οποίες βάζουν σε θανάσιμο κίνδυνο την παρέα των Σιντ, Μάννυ και Ντιέγκο, αλλά και ολόκληρη την Εποχή των Παγετώνων.

    Όταν ένας πελώριος αστεροειδής μπαίνει σε τροχιά σύγκρουσης με τη Γη οι δημοφιλείς χαρακτήρες του franchise του Ice Age, παρέα με τους φίλους, τις οικογένειές τους και τον απρόβλεπτο Μπακ καλούνται να συνεργαστούν υπό την απειλή του αφανισμού τους. 

    Δοκιμάζονται οι σχέσεις τους, αντιμετωπίζουν ατελείωτους μπελάδες και ένα εγωπαθές, παλαβό … λάμα (παιχνίδι με το Δαλάι Λάμα) που είναι μάστερ της γιόγκα.

    Όπως είναι αναμενόμενο επικρατεί μία ευχάριστα ευτράπελη ατμόσφαιρα, με χιούμορ ανατρεπτικό, με πολλές αστείες σινεφίλ αναφορές και σουρρεαλιστικά στοιχεία. 
    Ο Σκρατ κυνηγάει το πολυπόθητο βελανίδι του ακόμη και στο διάστημα και τα κάνει όλα μπάχαλο, σκορπώντας όμως το γέλιο.



    Από τους δημιουργούς του Ice Age και με τους αγαπημένους αυτούς χαρακτήρες, δεν θα μπορούσε να κατασκευαστεί μία κακή ταινία. 
    Παρ’ όλα αυτά δεν παύει να είναι η πιο αδύναμη της σειράς. 

    Το σενάριο –ακόμη και για animation- είναι απλοϊκό, ολίγον χαοτικό και χωρίς κάτι καινοτόμο να εκπλήσσει το θεατή. 
    Πόσο μάλλον σε μία εποχή όπου ο πήχης έχει ανέβει τόσο ψηλά, ύστερα από αριστουργηματικά κινούμενα σχέδια, όπως τα Up, Ernest et Célestine και Inside Out.

    Περισσότερο θα «δροσιστούν» οι λιλιπούτειοι φίλοι μας με την καινούρια Εποχή των Παγετώνων παρά οι ενήλικες.

    Στους κινηματογράφους από 14 Ιουλίου.

    Γιώργος Κόνιαρης.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Review: Η Εποχή των Παγετώνων: Σε Τροχιά Σύγκρουσης - Ice Age: Collision Course Rating: 5 Reviewed By: Unknown
    Scroll to Top