F Animals trailer: Η πιο περίεργη και πρωτότυπη σειρά του HBO! - FilmBoy Animals trailer: Η πιο περίεργη και πρωτότυπη σειρά του HBO! - FilmBoy
  • Latest News

    Animals trailer: Η πιο περίεργη και πρωτότυπη σειρά του HBO!


    Η Νέα Υόρκη είναι το σπίτι 8 εκατομμυρίων ανθρώπων, αλλά επίσης φιλοξενεί και άλλα πλάσματα, όχι ανθρώπινα (ο μπαμπάς με έχει μάθει να μιλάω με την ορολογία του horror. Εδώ, εννοώ μικρά και μεγάλα ζωάκια, αλλά στη γλώσσα του τρόμου χρησιμοποιούμε συχνά τις λέξεις ‘πλάσματα’ και ‘μη ανθρώπινα’).

    Και αυτά τα πλάσματα - από τα ποντίκια στους υπονόμους και τις γάτες στα παράθυρα μέχρι τα άλογα στα πάρκα – είναι που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα σειρά κινουμένων σχεδίων Animals των αδερφών Duplass

    Το αποτέλεσμα είναι το πιο περίεργο, το πιο τρελό, το πιο ενδιαφέρων τηλεοπτικό σόου που εμφανίστηκε εδώ και πολλά χρόνια.

    Θα χρειαστούμε σίγουρα υπότιτλους για να καταλάβουμε όλα τα αστεία, αλλά το Animals θα μας κάνει να δούμε με διαφορετικό τρόπο το περιστέρι που θα δούμε στο δρόμο.

    Η σειρά είναι μια ξεκάθαρη αλλαγή ύφους για το HBO.
    Η εκκεντρική και ενήλικη αίσθηση του χιούμορ δεν είναι μακριά από τη προσωπικότητα των Duplass, αλλά είναι σίγουρα μακριά από ό,τι μας είχε δείξει ως τώρα το κανάλι.

    Και αν εμείς οι μικροί βλέπουμε το The Secret Life of Pets σε μια μεγάλη οθόνη (ελπίζω του μπαμπά, σε λίγες μέρες πια), εσείς κάλλιστα μπορείτε να stream-άρετε το Animals στο διπλανό σαλόνι.

    Το Animals ξεκινάει στις 5 Φεβρουαρίου.
    Πάντως, το HBO που αγόρασε τη σειρά στο Sundance, παρήγγειλε δύο ολοκληρωμένες σεζόν.
    Τόσο το πιστεύουν…

    FilmBoy Jr.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Animals trailer: Η πιο περίεργη και πρωτότυπη σειρά του HBO! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top